Fjord’n Senter slik det i dag fremstår. (Dronefoto: Fjord’n Senter)

Fjord’n Senter utvidet og modernisert

Etter en utvidelse på 4600 kvadratmeter er Fjord'n Senter i Eikelandsosen så godt som fullt belagt. Nå er ‘den gamle delen’ av senteret under ombygging. Det ærverdige kjøpesenteret fremstår som moderne og fremtidsrettet.

Publisert

Leietakerne har allerede flyttet inn, opplyser opplyser senterleder Kristian Størksen til Retailmagasinet.

‘Den nye delen’ ble offisielt åpnet 17. oktober i den nye torghallen (mellombygget). Nye leietakere var en ny SPAR-butikk, interiørbutikken Welcome Home og den nye torghallen. Men ikke bare nye butikker: Fra da og frem til nå har legevakt, ambulansetjeneste, kommunale kontor og Tombre Fiskeanlegg også flyttet inn, opplyser Størksen.

Leietakerne har allerede flyttet inn i ‘den nye delen’ i mellombygget. (Foto: Fjord’n Senter)

Den gamle delen bygges om

– Vi arbeider nå med ombygging i deler av gamle delen (der den tidligere SPAR-butikken var). Her kommer ny tekstilbutikk, Link Brands ,som åpner i desember, og nytt lokale til eksisterende apotek som åpner i februar. Kafeen bli også flyttet til våren. Eksisterende leietakere på bygget ønsker å utvide til områdene der dagens apotek har butikklokale i dag, og der kafeen flytter i fra.

Eikelandsosen er blitt enda vakrere med det godt innpassede Fjord’n Senter. (Dronefoto: Fjord’n Senter)

Tilnærmet fullt belegg

– Ettersom Sparebanken Vest har fått nye lokaler i senteret som er mer fremtidsrettet og mer arealeffektivt for dem, er det eneste lokalet vi har ledig på Fjord’n Senter et butikklokale på ca. 150 kvm, i deler av arealet som ble frigjort da banken flyttet i sommer. Vi har altså tilnærmet fullt belegg til tross for utbyggingen av 4 600 kvadratmeter, fremholder en fornøyd senterleder.

Powered by Labrador CMS