Geir Veie, senterleder for Torgkvartalet i Stjørdal, håndterer bortvisninger i dialog med vekter og politi.

Tett dialog med politiet ved bortvisninger

Bortvisninger fra kjøpesenteret blir fulgt opp etter korrekte prosedyrer i tett dialog med politiet, er ledetråden for Torgkvartalet i Stjørdal.

Av Odd Henrik Vanebo

I forrige uke måtte politiet innbringe en mann i 20-årene fra området rundt Torgkvartalet. Han ble anmeldt for brudd på pålegg om å holde seg borte fra kjøpesenteret, meldte politiet på Twitter.

Velkjent problem

Problemet er velkjent i kjøpesenterbransjen, også for Torgkvartalet:

– Som bysenter er vi, i likhet med mange andre tilsvarende sentere, et naturlig knutepunkt for handel, rekreasjon og sosialisering, kommenterer Geir Veie. eiendomssjef i Vennatrø-gruppen som eier Torgkvartalet.

Torgkvartalet har i tillegg til næringslivsperspektivet en samfunnsnyttig funksjon. Det kan oppstå tilfeller der enkeltindivider har uakseptabel opptreden og må bortvises eller utvises fra fasilitetene.

– Dette er i seg selv uproblematisk og håndteres i første rekke av vekter. I slike saker har vi tett dialog med politiet slik at saken blir fulgt opp etter korrekte prosedyrer, poengterer Geir Veie, som også fyller funksjonen som senterleder, overfor Retailmagasinet.

Powered by Labrador CMS