Scala Eiendom har hatt en sterk sommer, her representert ved Laksevåg Senter.
Scala Eiendom har hatt en sterk sommer, her representert ved Laksevåg Senter.

Rekordsterk juli for Scalas kjøpesentre

Etter et sterkt første halvår for Scala Eiendom med 5,3% økning fortsatte den sterke veksten i juli.

Publisert

I mars sa det full stopp for mange av handelsaktørene i kjøpesentrene som konsekvens av COVID-19. Med fokus på smittevern, rett markedsføring og et ønske om å holde hjulene i gang rapporterte Scalas kjøpesentre samlet en sterk omsetningsvekst etter første halvår.

Juli måned slo igjen omsetningsrekorder for sommermåneden å være med omsetningsvekst på 25% opp 170 MNOK mot juli i fjor. Det meste av omsetningstapet fra våren er hentet tilbake.

Scalas kjøpesentre er drevet av sterke dagligvare-ankre og en bredde i bransjesegmentet som er tenkt stort nok til å være relevant for nærmarkedet. I juli var det en økning på 16% i kundebesøket på porteføljen.

Årets sommer ble for de fleste benyttet i Norge og med stengte grenser mot typiske handelsregioner i Sverige har folk handlet lokalt der de er. Kundebesøket viser og at typiske sommerferiedestinasjoner har hatt økning fra generelle sterke måneder, og regioner som er sterkest i vinterhalvåret har i år hatt stor økning i besøk.

Inn mot høsten vektlegges smittevern og trygghetsskapende tiltak for å tilrettelegge for trygg handel på kjøpesentrene. Gjennom tilpassede markedsføringstiltak skal de lokale senterteamene tilrettelegge for butikkene ved å skape et godt forretningsgrunnlag og gode kundemøter.

Powered by Labrador CMS