Nicolai Kiilerich er ny eiendomssjef i Scala Eiendom. Foto: Scala Eiendom

Ny eiendomssjef i Scala Eiendom

Før sommeren fusjonerte kjøpesenterselskapene Scala Retail Property og Salto Eiendom, og dannet Scala Eiendom. Med seg på laget får de Nicolai Kiilerich som er ansatt som eiendomssjef med tiltredelse fra august.

Publisert

Det fusjonerte selskapet blir et av Norges ledende kjøpesenterselskaper og har videre vekstambisjoner.

Nicolai Kiilerich kommer fra jobben som leasing manager i Citycon hvor han har jobbet siden 2014. Han går inn i det kommersielle teamet i Scala Eiendom, som følger opp selskapets 19 kjøpesentre rundt i Norge.

– Vi gleder oss til å få Nicolai med på laget og har som ambisjon om å utvikle oss til å bli bransjens ledende kommersielle team. Nicolai har bredt kontaktnettverk i bransjen, kommersiell teft og en alder som gjør ham sulten på å utvikle seg videre. Det passer selskapet og bransjen vår godt, sier leder for eiendom & forvaltning i Scala, Magnus Fredriksen.

– Når jeg fikk mulighet til å bli del av et spennende selskap med et ungt og sultent miljø kunne jeg ikke si nei. Scala har fått til mye på kort tid og jeg tror selskapet tenker riktig rundt videre utvikling i bransjen. Selskapets videre reise er noe jeg gleder meg til å kunne bidra til. Samtidig vil jeg takke Citycon/Sektor for en spennende og lærerik tid og alle muligheter jeg har fått der, sier Nicolai Kiilerich.

Powered by Labrador CMS