Børge Liavik erkommersiell direktør for Santander i Norge. Foto: Santander

Også Santander lanserer Apple Pay for norske kunder

Apple Pay gjør mobilbetaling enkelt, sikkert, raskt og praktisk. I dag lanseres tjenesten for Santanders norske kunder.

Publisert

– Om du kjøper kaffe på hjørnet, betaler for melk og brød i kassa eller shopper sommerkjolen på nett: Nå kan de dagligdagse betalingene gjøres raskere og enklere med Apple Pay, sier Børge Liavik, kommersiell direktør i Santander i Norge.

Sikkerhet og personvern ligger i kjernen av Apple Pay. Når du benytter et kredittkort gjennom Apple Pay lagres ikke kortnummeret på enheten eller på Apples servere. I stedet tildeles et unikt enhetskontonummer som krypteres og lagres sikkert på enheten. Hver transaksjon autoriseres med en unik, dynamisk engangs sikkerhetskode.

– Jeg har personlig testet ut Apple Pay en stund, og må si at det er herlig at en Cappucino on-the-go nå kun er et fingertrykk unna. Folk vil at det skal være enkelt og sikkert å betale for varer og tjenester. Majoriteten av våre kunder bruker iOS. Mange av dem har ventet på dette tilbudet, så det er med begeistring av vi innfrir det ønsket allerede på lanseringsdagen, sier en engasjert Liavik.

I forberedelsene til lanseringen har banken oppgradert sin teknologiske plattform og rustet seg enda bedre for innovasjon og hastighet i tiden som kommer. Banken har samarbeidet tett med VISA og EVRY i dette arbeidet. Santander gjør nå et viktig grep i å ta i bruk EVRY sin nye teknologi innen mobile betalinger.

– Vi er stolte av å være en viktig bidragsyter til at banken kan støtte betaling gjennom Apple Pay, sier Christer Jonsson, SVP Card i EVRY Financial Services.

Apple Pay skal være enkelt å sette opp, og kundene beholder alle kjøpsfordeler, rabatter og andre fordeler som er knyttet til kredittkortet. I butikk fungerer Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og senere og med Apple Watch.

Powered by Labrador CMS