Foto: Henrik Lindal

Sandvika Storsenter får WiFi

– Det er ingen tvil om at WiFi er som hygienefaktor å regne.

Publisert

Sandvika Storsenter sitter med ferske resultater av årets kundeundersøkelse i hånden.

– Sandvika Storsenter har en kundemasse som ligger i tet på å ta i bruk ny teknologi. Vi gleder oss derfor til endelig å kunne tilby muligheten for å koble seg på trådløst nett på Sandvika Storsenter i løpet av 2016, sier senterdirektør Kathrine S. Ingerø i en pressemelding.

Gratis WiFi til alle kjøpsenterkundene

Ifølge analyseselskapet Mobidia går så mye som 80% av all mobil datatrafikk i Vest-Europa via et WiFi-nett til og fra mobilenheter. Kjøpesenterkundene er ikke noe unntak.

– For mange er kjøpesenteret også et opplevelsessenter. Et sted man handler, men også en sosial treffplass for å la seg underholde. Hva er da mer naturlig enn også å kunne gi kundene gratis internett, sier Torbjørn Nordli, innkjøpssjef i Olav Thon Gruppen.

Fra v. Stephen Guo (Huawei), Jarl Øverby (NetNordic), Torbjørn Norli (Olav Thon), Arild Steen (NetNordic).

NetNordic WiFi levert som skyløsning

I samarbeid med NetNordic og Huawei har Olav Thon Gruppen kjørt en pilottest på tre store kjøpesentre. Nå starter utbyggingen av NetNordic WiFi til ytterligere 50 av de øvrige kjøpesentrene i Norge og Sverige, deriblant Sandvika Storsenter. Løsningen leveres som en 'hosted service', hvor NetNordic står for datasenter, dekning, utbygging, drift og overvåking. Påloggingen skal være enkel, og skjer bare første gang man besøker ett av sentrene. Ved neste besøk kommer man automatisk på nett.

Powered by Labrador CMS