Illustrasjonsfoto: IKEA

Inngår samarbeid om møbelmontering

IKEA Norge og småjobbtjenesten Luado har inngått et samarbeid for å gjøre det enda enklere å få hjelp med montering av møbler.

Publisert

I første omgang lanserer selskapene et pilotprogram i Oslo-området hvor kunder som besøker IKEA-varehusene på Slependen og Furuset, samt online på IKEA.no vil bli anbefalt å få monteringshjelp via Luado-plattformen.

– Vi jobber med å skape et nytt IKEA, i takt med endringer i behovene til de mange menneskene. Tid er i ferd med å bli det mest dyrbare vi har, og vi ser at mange ønsker hjelp til ting hjemme for å gjøre hverdagen enklere. Derfor tror vi at formidlingen av Luados tjenester vil være et tilbud våre kunder setter stor pris på, sier Clare Rodgers, CEO i IKEA Norge.


Clare Rodgers – CEO i IKEA Norge (Foto: IKEA)

Luado er en online markedsplass hvor privatpersoner enkelt kan sette ut praktiske oppgaver som montering av IKEA-møbler, rengjøring og hagearbeid til andre privatpersoner.

Fast timepris

– Med en fastpris på 249 kroner timen og et samarbeid med Skatteetaten, sier vi nei til svart arbeid og sosial dumping. Og med forsikring fra If inkludert i prisen, sikrer vi både bestiller og fikser dersom uhell oppstår, sier Jarle Naustvik, gründer og CEO i Luado

Målet med samarbeidet er først og fremst å møte kundenes økte forventinger til fleksibilitet, enkelhet og kvalitet.

IKEA har allerede egne monteringstjenester som først og fremst tilbys ved kjøp av kjøkken og mer omfattende prosjekter.

– Alle våre kunder har ulike behov og ønsker, derfor jobber vi hele tiden med å utvikle tjenester som gjør det så enkelt som mulig å handle hos oss. Samarbeidet med Luado vil gi kundene et ekstra og enda mer fleksibelt alternativ for montering, eller hjelp med andre oppgaver hjemme. Erfaringer fra lignende samarbeid i andre IKEA-markeder er svært gode, så vi gleder oss til å komme i gang i Norge, sier Rodgers i IKEA.

Hadde monteringsoppdrag

En stor andel av oppdragene som utføres på Luado plattformen, er allerede montering av IKEA-møbler.

– Mer enn 15 prosent av alle oppdrag på Luado-plattformen i dag er monteringsoppdrag, så behovet er der, opplyser Naustvik.

Allerede i starten av juni rulles samarbeidet ut og kunder på IKEA Slependen og Furuset vil få tilbud om hjelp til montering av sine IKEA-møbler via Luado-plattformen.

– Samarbeidet med IKEA vil gi tilbydere på plattformen enda flere muligheter til å vise fram sine ferdigheter og tjene litt ekstra på å hjelpe andre med monteringer innenfor ryddige og ansvarlige rammer, avslutter Naustvik i Luado.

Om Luado

Luado er en online markedsplass hvor privatpersoner enkelt kan sette ut praktiske oppgaver som montering av IKEA-møbler, rengjøring og hagearbeid til andre. Samtidig hjelpes unge og andre som står utenfor det faste arbeidslivet til ekstra inntekt og verdifull arbeidserfaring.

  • Etablert av gründerne Edvard Eikeland, Jarle Naustvik og digitalbyrået DayTwo våren 2016
  • Selskapet har utviklet en egen realtidsplattform for formidling av småjobber mellom boligeiere og selvstendige utførere
  • Luado lanserte sin første pilot (MVP) i Oslo og Bærum sommeren 2017 og har siden lansert en rekke forbedringer, bla. egen Luado-app i Juni 2018
  • Tusenvis av brukere er allerede registrert i tjenesten og tjenesten kan vise til en tilfredshetsscore på hele 4.9/5
  • Tjenesten får svært gode tilbakemeldinger fra sentrale aktører som LO og Skatteetaten grunnet selskapets fokus på rettferdige og ansvarlige løsninger for partene på plattformen
  • Selskapet eies i dag av gründerne selv og 190 eksterne investorer (profesjonelle investorer, brukere av tjenesten og ”folk flest”)
Powered by Labrador CMS