Elisabeth Barrie: – Gjør det mye enklere og oversiktlig når det skal betales. (Foto: Vipps)

Kan sjekke saldo i Vipps

Vippsere får flere nyheter denne vinteren. Først ute er muligheten til å se saldo i Vipps, uten å måtte sjekke nett- eller mobilbank, opplyses det i en pressemelding.

Publisert

Vipps kan brukes i flere og flere betalingssituasjoner, og den nye versjonen av appen er klargjort for fremtidens bruk. Det betyr at det er mye enklere å få ut nye funksjoner og produkter i Vipps fremover.

Veldig mange har allerede latt seg begeistre av muligheten til å betale regningene sine rett i appen. Nå blir det enda enklere å bruke Vipps til å betale ved at kunden også ser hvor mye vedkommende har på saldo i det øyeblikket det skal betales.

Mange nyheter

− Det kommer mange større og mindre nyheter i Vipps fremover, og saldo er en av de første vi lanserer. Veldig mange av brukerne vi snakker med synes dette gjør det mye enklere og oversiktlig når man skal betale, fordi kunden vet hvor mye som er på konto, sier Elisabeth Barrie, ansvarlig for produktutvikling for Vipps.

Saldo for de ulike kontoene som er lagt til, ligger ikke synlig på forsiden når kunden går inn i Vipps, men er synlig når kunden trykker seg inn på betalinger.

Saldo blir først tilgjengelig for kunder i DNB, Sparebank1, Møre-banken, Obos-banken og Balder-bankene. I løpet av november eller desember kommer det også for kunder i Sbanken og Handelsbanken.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS