På tidligere åpninger er det sett opp imot 400 mennesker i køen. (Foto: Rusta)

Åpner varehus nr. 31 i Elverum

Hedmark har tatt imot Rusta med åpne armer, og det forventes flere hundre i kø når den svenske varehuskjeden onsdag 19. juni åpner sitt andre varehus i regionen, nærmere bestemt i Elverum.

Publisert

Rusta har hatt en eventyrlig vekst i Norge de siste årene. Med onsdagens varehusåpning får elverumsingene sitt eget varehus. Rusta har allerede et varehus ikke langt unna, i Hamar, skriver selskapet i en pressemelding.

Det nye varehuset skal ligge i Prestmybakken på Trysilvegen. Varehuset dekker 2.200 kvm og blir arbeidsplass for rundt femten medarbeidere.

Forventer lang kø

Norgessjefen i Rusta, Erlend Kramer, og varehussjef Maren Torbergsen gleder seg til morgendagens åpning og tror flere hundre kommer til å stille opp i køen når snoren klippes.

– Vi ser svært positivt på etableringen og gleder oss til å ønske velkommen til det nye varehuset i Elverum. Vi føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til det allerede etablerte handelstilbudet i området. På tidligere åpninger har vi sett opp imot 400 mennesker i køen. I morgen tror jeg det blir minst like bra, sier Erlend Kramer, daglig leder for Rusta i Norge.

– Nå ser frem til åpningen. Dette blir utrolig spennende, sier Maren Torbergsen, Rustas nye varehussjef i Elverum.

31 varehus

Med åpningen i Elverum har selskapet 31 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Rusta har i dag mer enn 450 medarbeidere i Norge. Rustas forretningsidé er å selge kvalitetsvarer til lave priser gjennom innkjøp uten mellomledd, et konsept som blir stadig mer populært blant nordmenn.

I løpet av 2019 fortsetter den svenske varehuskjeden å åpne nye varehus på det norske markedet med etableringer i Kristiansund, Larvik, Volda og Fredrikstad i tillegg til morgendagens åpning i Elverum.

Powered by Labrador CMS