Martin Kjekshus går fra Ringnes til Diplom-Is.
Martin Kjekshus går fra Ringnes til Diplom-Is.

Ny sjef for Diplom-Is

Martin Kjekshus blir ny administrerende direktør i Diplom-Is AS.

Publisert

Kjekshus (44 år) kommer fra stillingen som VP production & General manager i Ringnes Supply Company. Han har jobbet i Ringnes siden 2004 hvor han har hatt ulike roller innen produktutvikling, produksjon, forsyning og salg HORECA.

Diplom-Is AS er en betydelig merkevareleverandør av iskrem i Norge med en omsetning på 1,1 mrd kroner i fjor. Selskapet er et heleid datterselskap av TINE SA.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten og gleder meg til å bli en del av Diplom-Is teamet. Diplom-Is har noen av Norges aller sterkeste merkevarer og jeg ser virkelig fram mot å forvalte merkevarene videre sammen med kunder, forbrukere og hele verdikjeden i selskapet, sier Martin Kjekshus.

– Vi er svært fornøyde med å få inn Martin Kjekshus med hans tunge kompetanse og erfaring fra ledelse og effektiv verdikjedeledelse fra drikkevarebransjen. Martin har hatt ansvar for store endringsprosjekter i drift i Ringnes. Ett av kjennetegnene ved Martin er hans evne til å koble operativ drift og kommersielle behov på en god måte. Videre er Martin er samlende, motiverende og tydelig leder, en som jobber sammen med folka rundt seg for å lykkes med planene, sier styreleder i Diplom-Is og konserndirektør HR/HMS i TINE, Lise Falkfjell.

Kjekshus starter i stillingen 1. september.

Powered by Labrador CMS