Jannicke Helle går fra CFO-stilling i VIEW Ledger til Mestergruppen.
Jannicke Helle går fra CFO-stilling i VIEW Ledger til Mestergruppen.

Ny CFO i Mestergruppen

Mestergruppen har ansatt Jannicke Helle som ny chief financial officer i konsernet.

Jannicke Helle begynner som ny CFO i Mestergruppen 1. august.

– Vi er svært fornøyd med at Jannicke Helle blir vår nye CFO i Mestergruppen. Hun har en bred erfaring fra store komplekse organisasjoner, og passer derfor godt inn i konsernet vårt. I tillegg har hun unik kompetanse og høy motivasjon. Dette er en god match da vi har en ambisiøs visjon om å forandre byggebransjen. Jeg er veldig glad for å få Jannicke med på laget og ønsker henne velkommen til Mestergruppen-familien, sier konsernsjef Mikkel Sandvik.

Helle kommer fra stillingen som CFO i VIEW Ledger.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Mestergruppen. Dette er et spennende konsern som har vist en sterk utvikling over lang tid, med videre vekstambisjoner og en fremtidsrettet visjon. Å få være del av å forandre byggebransjen er en sterk trigger for meg. Jeg ser frem til å bidra med en forretningsorientert økonomifunksjon og til å videreutvikle konsernet, sier Jannicke Helle.

Jannicke Helle er utdannet ved NHH og har en CEMS master i business fra Esade Business School i Barcelona. Tidligere har hun jobbet for Evry, Oracle, Vodafone Italia i Milano, Deutsche Telekom i Bonn, T-Systems og Arthur Andersen.

Helle vil inngå i konsernledelsen i Mestergruppen, og vil rapportere til konsernsjef Mikkel Sandvik. Jannicke Helle tiltrer stillingen som CFO i Mestergruppen 1. august. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS