Påtroppende kommunikasjonsdirektør Erik Trosby er én av de tre nye i XXL-ledelsen.
Påtroppende kommunikasjonsdirektør Erik Trosby er én av de tre nye i XXL-ledelsen.

Tre nye i ledergruppen til XXL

XXL ansetter sentrale ledere på HR, kommunikasjon og kommersielt. De tre lederstillingene er nyopprettede.

Publisert

I august styrkes XXL-organisasjonen på tre fagområder:

Etter 100 dager som XXL-sjef gjør Pål Wibe tydelige endringer i organiseringen av ledergruppa.
Etter 100 dager som XXL-sjef gjør Pål Wibe tydelige endringer i organiseringen av ledergruppa.
  • Kjersti Jamne starter i en nyopprettet stilling som konserndirektør med ansvar for alle selskapets kundeflater
  • Elise Langerød starter i en nyopprettet stilling som HR-direktør
  • Erik Trosby starter i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsdirektør

– Vi har lovet å styrke oss kommersielt og på HR og kommunikasjon, og nå er vi stolte av å levere på det. Jeg gleder meg til å utvide XXL-laget med disse knallsterke signeringene. Dette gjør at vi kan bli enda bedre på å ivareta de viktigste ressursene vi har, nemlig de ansatte og kundene våre, sier CEO Pål Wibe i XXL.

Han sier dette er nok et viktig grep for å styrke XXL for fremtiden.

– Etter snart 100 dager i jobben er jeg enda mer sikker på at XXL har et konsept som er noe helt, helt unikt med et potensial for å bli ledende i vår bransje i Europa, sier han.

Samler alt markedsarbeid

Kjersti Jamne vil inngå i konsernledelsen i XXL, som kommersiell direktør. Hun har lang erfaring fra Telia Norge og fra Telenor-systemet, og har også bakgrunn fra PA Consulting.

– Dette er et viktig ledd i styrkingen av merkevaren og salgskanalene våre. Kundene våre skal møte ett og samme XXL uansett om de går i butikk eller handler på nett, og Kjersti er den helt riktige kandidaten til å lede denne utviklingen, sier Wibe.

Kjersti Jamne kommer fra Telia og blir kommersiell direktør.
Kjersti Jamne kommer fra Telia og blir kommersiell direktør.

– Jeg er veldig begeistret for den muligheten jeg nå har fått til å jobbe med en av Norges mest kjente merkevarer. Jeg har knalltro på alle de bra folka i XXL, og jeg gleder meg til å bidra til endringsreisen selskapet er inne i og samtidig skape enda bedre opplevelser for kundene i tiden fremover, sier Kjersti Jamne.

Stort løft

HR-direktør Elise Langerød vil være et sentralt tilskudd for å sikre enda mer strategisk arbeid knyttet til å styrke de ansattes utvikling og videreutvikle XXLs rutiner og systemer. Kommunikasjonsdirektør Erik Trosby vil få ansvar for strategisk og operativ kommunikasjon, både internt og eksternt.

Langerød og Trosby vil inngå i ledergruppen til konserndirektør Tolle Grøterud som har ansvar for stabsfunksjoner.

– Det er et stort og viktig løft for oss. Nå får vi kraft til å arbeide enda mer strategisk for å utvikle våre ansatte, forsterke rutiner og prosesser, samt arbeide enda mer målrettet for å videreutvikle den sterke posisjonen vi har i sportsbransjen, sier Tolle Grøterud.

Glade og engasjerte

– Jeg gleder meg stort til å bli del av XXL-teamet og bli kjent med mange nye, dyktige og engasjerte kollegaer. Jeg er heldig som får lov til å bli med på å styrke HR-området og jobbe med å få frem det beste i mennesker – det er noe jeg brenner for, sier Elise Langerød.

Elise Langerød blir XXLs første HR-direktør.
Elise Langerød blir XXLs første HR-direktør.

– Å bli en del av XXL er noe jeg virkelig ser fram til. Sport og friluftsliv er veldig viktig for nordmenn og noe som virkelig engasjerer bredt i befolkningen. Det kjente jeg godt på kroppen under VM i skiskyting og det er noe jeg tipper XXL-gjengen gleder seg over hver dag. Det er det engasjementet som gjør denne jobben så interessant og spennende, og som skaper et veldig godt utgangspunkt når man jobber med kommunikasjon, sier Erik Trosby.

Powered by Labrador CMS