Robert Barciszewski
Robert Barciszewski blir CEO i Wanzl Nordic fra 1. februar.

Wanzl Nordic får ny toppsjef

Wanzl Nordic – som inntil oktober het Expedit – får ny CEO fra 1. januar. Det er Robert Barciszewski og er en gammel kjenning i Wanzl-familien. Han kommer nemlig fra stilling som CEO i Wanzl Polen.

Utover det har Barciszewski tidligere hatt stillinger hos retailere som Salling Group og Lidl. Han har i sitt arbeidsliv tidligere bodd i både Tyskland, England og Irland.

– Jeg tror på et stort vekstpotensial for Wanzl Nordic, sier Barciszewski.

I mer enn 70 år har Wanzl bygget opp en sterk posisjon på tvers av de nordiske markedene. Spesifikt for Norge ser Wanzl Nordic et stort potensiale i å kunne hjelpe enda flere aktører i retailbransjen som en del av et stort konsern:

– Det er muligheter i et anda sterkere samarbeid på tvers av de nordiske landene som allerede nå gir tilgang til flere fordeler for de nordiske kundene.

Robert Barciszewski fortsetter:

– Wanzl Nordic har overtatt et virkelig sterkt og anerkjent omdømme, som Expedit har gjort seg fortjent til gjennom årtier. Jeg ser frem til å bygge videre på den sterke posisjonen som en lokalt forankret, fleksibel samarbeidspartner og samtidig utnytte de potensialene som er, i å kunne dele kunnskap og kompetanse internasjonalt på tvers av konsernet, til nytte for våre kunder. Jeg tror fullt og fast på et stort vekstpotensial for Wanzl Nordic som del av Wanzl Group.

Store ambisjoner for vekst

Den primære misjonen er å fortsette å ekspandere Wanzl Nordic – spesielt nå, når selskapet virkelig kan dra nytte av sitt internasjonale bakteppe og de mange mulighetene det skaper, både ved å være sterkt lokalt forankret med dyp forståelse for kundenes behov og samtidig ha kapasiteten fra et stort globalt konsern.

– Min største strategiske ambisjon er at Wanzl Nordic skal vokse som forretning. Det skal vi gjøre ved å bruke den fantastiske historien som ligger bak selskapet og kombinere den med å være en del av en verdensledende Wanzl Group. Våre kunder skal hver dag kunne merke verdien i vår mangeårige erfaring, globale tilstedeværelse og know-how kombinert med den unike kvaliteten i Wanzl-produktene, sier han.

Vil feire menneskene bak forretningen

Wanzl Nordic har vært garant for detalj- og butikkløsninger med kvalitet, fleksibilitet og forståelse for kundenes skiftende behov. I mer enn 70 år har selskapet bygget opp en sterk posisjon på tvers av de nordiske markedene. En posisjon som den nye CEO skal ta til nye høyder – med fokus på medarbeiderne.

– Forretningen er menneskene – det er sånn jeg ser det. Vår virksomhets suksess er dypt forankret i våre mennesker. Det er dem som hver dag spiller en avgjørende rolle i å bygge opp vår forretning. Jeg vil gjerne feire våre mennesker og prioritere deres trivsel. Jeg liker å jobbe i samspill med mine medarbeidere. Jeg ser fremover og planlegger med det lange perspektivet i kikkerten. Derfor gleder jeg meg også til å jobbe for et høyt nivå av medarbeidertilfredshet, avslutter Robert Barciszewski.

Powered by Labrador CMS