Mari Låtun Stenbekk har begynt som salgssjef i Swisslog.
Mari Låtun Stenbekk har begynt som salgssjef i Swisslog.

Hun er Swisslogs nye salgssjef

Mari Låtun Stebekk er ansatt som ny Sales Manager, Integrated Solutions i Swisslog.

Publisert

Swisslog styrker sin nordiske salgsorganisasjon med rekrutteringen av Mari Låtun Stebekk i rollen som salgssjef Integrated Solutions i Norge.

– Det er mye å sette seg inn i, og akkurat nå holder jeg på med å danne meg et bilde av Swisslog som organisasjon, samtidig som jeg får intensiv trening i løsningene vi tilbyr. Med løsninger som spenner fra enkle conveyors til større automasjonsinstallasjoner som for eksempel pallekraner for ulike typer gods, fullautomatisert plukk til pall og selvfølgelig kombinasjoner av disse og mer, kan vi hjelpe kundene våre med det meste innen lageroptimalisering gjennom automasjon, sier Mari.

Hun sier at hun er positivt overrasket over bredden og dybden i Swisslogs sortiment. Mari understreker også viktigheten av å ha et verdikjedeperspektiv, der hovedfokus er å forbedre kundenes totale lønnsomhet, ikke bare isolert sett kostnadsbesparelser på lageret.

– Målet er å hjelpe kundene med å øke sin konkurranseevne. For å lykkes må vi ta et verdikjedeperspektiv der vi bidrar til verdiskaping blant annet gjennom kostnadseffektiv drift av lageret, raskere og mer presise leveranser, redusert svinn og ikke minst en enkel og effektiv returhåndtering, noe som for tiden er en spesielt stor utfordring for e-handlere. Det er klart at i et presset marked der logistikk og gode løsninger spiller en større og større rolle, har Swisslog mye å bidra med. Dette er det veldig inspirerende å jobbe med.

Mari Låtun Stebekk er utdannet innen Supply Chain Management, Ledelse og Digital transformasjon fra BI og Oslo Met. Hun har erfaring med å jobbe med logistikkoptimalisering og har ledererfaring fra ulike roller innen innkjøp, salg, markedsføring og analyse.

Sist kom hun fra rollen som innkjøpssjef i Hydroscand Norge, før det jobbet hun i ulike roller i rådgivningsselskapet Norwegian Logistics AS.

– Jeg føler meg heldig som har kommet inn i et selskap med så mange dyktige mennesker, læringskurven min innen automasjon har de siste par ukene vært bratt. Swisslog er et spennende selskap i et voksende marked og jeg føler meg veldig klar for oppgaven. Målsetningen er å være kundenes top-of-mind innen lageratuomasjon!

Mari bor i Oslo sammen med sin mann og sønnen på nesten ett år. Hun bruker fritiden på trening og friluftsliv, og reiser så ofte hun kan på hyttene på Nesbyen og Hvaler.

Powered by Labrador CMS