Adm. dir. Henning Eriksen i Specsavers har fått Ingrida Holst som ny HR-manager.

Ny HR-manager i Specsavers

Ingrida Holst går til Specsavers, etter tilsammen 16 år i Clas Ohlson.

Publisert

Ingrida Holst (41) slutter som HR manager Clas Ohlson for å bli HR-manager i Specsavers Norge. Dermed er ledergruppen til Specsavers komplett, etter at May Britt Østby nylig ble ansatt som ny retailsjef.

- Ingrida har en svært relevant bakgrunn med sin erfaring fra retail. Vi er veldig glad for å få henne med på laget og dra nytte av hennes verdifulle kompetanse. Nå skal vi jobbe videre med å utvikle Specsavers til å være en attraktiv arbeidsplass og ønsker Ingrida velkommen på laget, sier administrerende direktør Henning Eriksen.

Holst ble headhuntet til stillingen som ny HR-manager i Specsavers etter å ha innehatt flere forskjellige stillinger innenfor HR i Clas Ohlson og som site manager i Flügger. Hun er utdannet ved BI og Høyskolen i Lillehammer, og har en mastergrad i fra universitetet i Vilnius.

- Specsavers har et sterkt fokus på å bygge kultur og en felles identitet hos sine medarbeidere. Dette gir god gjenklang hos meg og er noe jeg har jobbet mye med i Clas Ohlson. Specsavers visjon om å tilby best mulig øyehelse og det at man har en samfunnsnyttig funksjon, gir en ekstra dimensjon. Det skal være gøy å gå på jobb og jeg gleder meg til å bidra til at Specsavers skal være et godt og utviklende sted å jobbe, sier Ingrida.

Powered by Labrador CMS