Hanne-Britt Jacobsen – som nå skal være senterleder på Sødorptunet i to år – var idémaker til Gudbrandsdalsakevitten som har satt norsk salgsrekord.

Ny senterleder på Sødorptunet

Hanne Britt Jacobsen (60) har overtatt som senterleder i en 40 prosent-stilling på Sødorptunet på Vinstra, i et vikariat på to år. Samtidig beholder hun jobben i Coop Trend, som er mer enn en halv stilling.

Jacobsen, som i to år skal vikariere for Anne-Marie Olstad som nå er fulltids ordfører, har bred og solid erfaring:

Hanne Britt Jacobsen har gått inn i et vikariat på to år som senterleder på Sødorptunet.

– Ja, jeg drevet med litt forskjellig, innen reiseliv og servering i mange år. Jobbet i Coop en periode før jeg startet som driver av Lauvåsen Fjellstue. De siste sju årene har jeg jobbet på Coop Trend, som selger dame- og herreklær. Det er en jobb jeg elsker, forteller hun til Retailmagasinet.

Ett handelssenter

Hva hun vil prioritere som senterleder på Sødorptunet?

– Jeg ønsker tett samarbeid med våre leietagere, for at vi skal være best på service og kundebehandling. Samtidig ønsker jeg at Vinstra skal være ett handelssenter. Derfor må vi ha godt samarbeid med Peer Gynt kjøpesenter og andre næringsdrivende på Vinstra.

I senteret må vi finne på ting – tilstelninger og arrangement – for å vise at det her er liv og røre i senteret, sier den nye senterlederen.

Idémaker til akevitt

Spesielle interesser?

– Jeg er idémakeren til Akevitten Fra Gudbrandsdalen – en egen akevitt med lokale ingredienser fra Kvamsfjellet. Den er produsert på Det Norske Brenneri i Grimstad, og vi har norgesrekord i salg. Ellers er jeg veldig opptatt av norsk tradisjonsmat og drikkekultur og holder gjerne foredrag om ulike akevitter med smaksprøver.

– For øvrig liker jeg å være kreativ på fritiden og per litt forskjellig, fra håndlagede vesker via ‘fire poter‘ til kranser. Ellers liker jeg veldig godt å tilbringe fritiden på hytta ved Furusjøen på Kvamsfjellet, sier hun til Retailmagasinet.

Powered by Labrador CMS