André Thier er ene av to nye eiendomssjefer i Scala Eiendom.

To nye eiendomssjefer til Scala

Scala Eiendom styrker laget med to nye eiendomssjefer i André Thier (36) og Hans Henrik Holck (29).

Publisert
Hans Henrik Holck skifter beite og går til Scala Eiendom.

– Scala opplever sterk vekst og vi planlegger med at det skal fortsette. Da er det viktig å få tak i de flinkeste folkene. Vi er derfor veldig glade for at Andrè og Hans Henrik skal bli en del av Scala-teamet, sier Hans Jørgen Mørland, administrerende direktør i Scala Eiendom.

Thier kommer fra stillingen som kjedeleder i Christiania Belysning, og har før det omfattende erfaring fra flere år i Varner der han jobbet med oppbyggingen av kjedekonseptet Urban.

Holck kommer fra stillingen som property manager i CBRE, og var før det eiendomssjef i Olav Thon Gruppen.

Scala Eiendom eier per i dag 20 sentralt plasserte handlesentre med gode beliggenheter fra Grimstad i sør til Sortland i nord. Selskapet har vokst kraftig siden etableringen i 2012, og har i dag om lag 9 mrd. i butikkomsetning og 475 millioner i leieinntekter. Scala har handel som sin kjernekompetanse, men gjør stadig mer helhetlig stedsutviklingsarbeid med utgangspunkt i de handlesentrene selskapet eier.

– André og Hans Henrik vil gi oss både mer bredde i kompetansen og bidra til at vi kan få gjort enda mer enn vi allerede får. De kan retail, de kan eiendom og de brenner for utvikling. Og så virker de å være fine fyrer i tillegg. Det pleier å være en bra kombo, sier Mørland.

Både Thier og Holck begynner i Scala i første del av 2021.

Powered by Labrador CMS