Bjarne Follestad, driftsleder Rykkin Senter
Bjarne Follestad er ny driftsleder på Rykkin Senter.

Ny driftsleder på Rykkin Senter

Den nye driftslederen på Rykkin senter forteller at leietakerne forventer at han er "et levende leksikon".

Publisert

Rykkinn Senter har fått ny driftsleder. Han heter Bjarne Follesstad, er 54 år og født bare noen kilometer fra senteret. Og siden 1994 har han bodd like ved Rykkin Senter.

Han forteller at han vokste opp med motoriserte farkoster rundt seg og hadde sommerjobb på et lokalt plate- og sveiseverksted i ungdomsårene. Han tok artium på Stabekk Videregående i 1988, og i 1991 ble han utdannet elektriker.

Videre gikk turen til militæret som maskinpasser på et fort utenfor Harstad. Etter hvert tok han el-ingeniørutdanning og jobbet som el-konsulent frem til 2018 da han overtok butikken Musikkinstrument på Røa.

Når han ikke er på jobb, liker den nye driftslederen å være på jakt og fiske i skogen, samt at han driver et lite skogsbruk over grensa i Skillingmark.

Som driftsleder skal Bjarne først og fremst har ansvar for den daglige driften med låsing, brannsikkerhet, HMS-arbeid, el-sikkerhet, driftsbudsjett med mer og løse mange små og store dagligdagse oppgaver som hverdagen bringer.

– Mine oppgaver blir også å serve butikkene med diverse oppgaver, sier han.

Bjarne forteller at han gleder seg til å jobbe i et lite team på Rykkinn Senter med en bra administrasjon i ryggen. Han ser også frem til daglig omgang med kunder og medarbeidere, samt hjelpe de med deres spørsmål og ellers hva det måtte være. 

– De mener jeg er et levende leksikon, så her får man virkelig prøvd seg, avslutter han.

Powered by Labrador CMS