Heidi Koppangen Øysted gleder seg til å gå på som senterleder på Nye Rortunet, som nå nærmer seg ferdigstillingsfasen.
Heidi Koppangen Øysted gleder seg til å gå på som senterleder på Nye Rortunet, som nå nærmer seg ferdigstillingsfasen.

Hun blir senterleder på Nye Rortunet

Heidi Koppangen Øysted (38) går til høsten på som senterleder på ‘Nye Rortunet’ i Slemmestad.

Publisert

Øysted kommer fra kleskjeden Zizzi hvor hun raskt avanserte fra butikksjef til regionsjef.

Hun er innstilt på en bratt læringskurve når Scala Eiendoms nye kjøpesenter på over 17 000 kvadratmeter åpner til høsten.

Opplæringen startet mandag på Scalas hovedkontor på Aker Brygge. Grunnlaget er en solid praksis i retail:

18 års retailpraksis

– Jeg startet å jobbe i retailbransjen for over 18 år siden, på POPIN på Stortorvet i Kongsberg. Og har blitt i bransjen siden, forteller den påtroppende senterlederen til Retailmagasinet.

– Jeg har god erfaring innen butikkdrift og kjededrift i mine roller som butikksjef og regionsjef i mange år. Men det å starte i stillingen som senterleder er noe nytt for meg. Det blir veldig utfordrende, og læringskurven min vil bli bratt, legger hun til.

Hun er trygg på at dette er noe hun vil mestre og er glad for den tilliten Scala viser henne ved å velge nettopp henne til stillingen som senterleder på Nye Rortunet.

Tidsriktig profil

Byggingen av Scala Eiendoms nye kjøpesenter på over 17 000 kvadratmeter er i rute. I det store byggkomplekset inngår 121 boligenheter, med heistilknyting til senteret.

Scala har ansvaret for utvikling og forvaltning av kjøpesenteret, mens Schage Eiendom står for boligutviklingen og utbyggingen. Interiøret er tegnet av Radius Design og har fra tidligste fase vært engasjert i prosjektet for å gi senteret et tidsriktig uttrykk, med treverk og glass og høye innvendige fasader som åpner for at butikkenes egne identiteter kommer godt til syne i et felles miljø.

God butikkmiks

Blant de rundt 50 leietakerne finner vi Vinmonopolet, GANT, Jørbæk, Zavanna, Atine, Eurosko, Saxen, Rortunet Frisørsenter, Slemmestad Optikk, Sunkost, Kanel, Bakkal, Fuji Sushi, Kid, Princess, Kitch’n, Jernia, Sport 1, Bjørklund, Vita, Mester Grønn, Meny, Kiwi, Røyken rens, Boots Apotek, Lekia, Krogsveen, SATS, samt offentlige tjenester som lege og tannlege.

Powered by Labrador CMS