Svein Cato Winther er ansatt som forretningsutvikler med hovedfokus på utvikling av selskapets retailkonsepter. (Foto: Rejlers Embriq)

Intensiverer satsningen på retail

Rejlers Embriq er en betydelig leverandør av IT- tjenester til retailsektoren og intensiverer nå denne satsingen. Målet er å bli markedsledende i posisjonen som systemintegrator for bransjen gjennom konseptet Connected Store.

Publisert

– Vi er allerede leverandør av kritiske it-tjenester til retailere med totalt ca 1800 butikker i Norden fordelt på elektronikk, sport, tekstil og optikk forteller Renè Eriksen, operasjonell direktør i Rejlers Embriq. Nå intensiverer vi satsingen på Retail, og fremover vil vi jakte en markedsledende posisjon i rollen som systemintegrator for bransjen, forteller han.

Forsterker laget

– Som en del av satsningen på retail forsterker vi laget, forteller Eriksen. Svein Cato Winther er nå ansatt som forretningsutvikler med hovedfokus på utvikling av retail-konseptene. – Jeg gleder meg til å gi meg i kast med dette, det skjer utrolig mye spennende i bransjen nå. Fremtidens vinnere innen retail er de som klarer å tilby sømløse relevante kundeopplevelser, produsert dynamisk, kostnadseffektivt og med lav risiko. sier han. Winther kommer til stillingen fra rollen som IT-direktør i Gresvig og har totalt 18 års fartstid i bransjen.

Connected Store

– Connected Store er en viktig del av Rejlers Embriq sin satsing mot retailsektoren. Konseptet skaper trygghet for kundene i forhold til at hele den distribuerte infrastrukturen, fra de digitale kontaktpunktene i butikk til datarommet, overvåkes og fungerer. Slik kan ny teknologi introduseres i butikkene og andre steder i verdikjeden med minimal risiko. Gevinstene hentes gjennom eksempelvis bedre kundeopplevelser, mer innsikt, høyere effektivitet, mindre svinn og optimal varetilgjengelighet, forklarer Winther.

Systemintegrator

– Retailsektoren står ovenfor fantastiske muligheter hvor de siste årenes digitale drømmer nå kan konverteres til fungerende løsninger. Som systemintegrator vil sørge for at alt sammen virker og vi vil tilby konsepter i grensesnittet mellom digitale kundeflater, de fysiske butikkene og butikkjedens kunder avslutter Winther.

(Pressemelding fra Rejlers Embriq)

Rejlers Embriq inngår i Rejlers som et forretningsområde med 160 ansatte og en årlig omsetning på nærmere 400 millioner kroner. Rejlers Embriq bidrar til forretningsmessig gevinst gjennom digitalisering av fysisk infrastruktur, smarte valg og strategisk bruk av IT. Vi designer, utvikler og forvalter IT-løsninger og har betydelig nordisk fokus og forankring gjennom tilstedeværelse i Oslo, Halden, Drammen, Göteborg, Stockholm og Motala. Konsernet Rejlers er et av Nordens største tekniske selskaper og har ca 2100 eksperter som arbeider med prosjekter innen telekom, samferdsel, energi og retail. Konsernet finnes i dag på over 80 steder i Norge, Sverige og Finland. Rejlers omsatte i 2016 for 2,1 milliarder SEK og B – aksjen er notert på Nasdaq Stockholm.

Powered by Labrador CMS