Ann-Kristin Mork Fiskebeck er ansatt som ny daglig leder og rådgiver i SeeYou, noe Sigurd Herrlin Sørensen, styreleder i SeeYou og Retail Energy, er glad for.
Ann-Kristin Mork Fiskebeck er ansatt som ny daglig leder og rådgiver i SeeYou, noe Sigurd Herrlin Sørensen, styreleder i SeeYou og Retail Energy, er glad for.

Fra Møller til SeeYou

Ann-Kristin Mork Fiskebeck er fra nyttår ansatt som ny daglig leder og rådgiver i SeeYou. Hun overtar etter Reidar Skorpen som har vært i stillingen siden 2014.

Reidar Skorpen går over i en rådgivende rolle i selskapet i en periode fremover.

Ann-Kristin Mork Fiskebeck har erfaring fra varehandel og fra en bransje i stor endring - bilbransjen. Hun har erfaring fra prosjektledelse av større omstillingsprosjekter i både privat og offentlig sektor, og kommer nå fra rollen som Head of Customer Experience i Møller Mobility Group. Der har hun bygget opp et team med fokus på å ta i bruk kundeinnsikt i utvikling av den optimale kundereisen gjennom nye konsepter og digitale tjenester. Hun bringer med seg et nytt mindset og erfaring fra arbeid med analyse og kundeinnsikt:

– Jeg gleder meg veldig til å løfte SeeYou og alle de spennende kundene vi har i porteføljen vår videre. Oppgaven snører på mange måter sammen det jeg har i sekken – litt av alt, både salg, service, kundebehandling, prosjektledelse, digitalisering, analysearbeid og ledelse av folk. Akkurat det jeg brenner for! Jeg gleder meg til å bidra til at våre kunder benytter innsikt til å gjøre de rette tingene. At vi får være med på den reisen sammen med de – ser jeg på som en gave.

Styreleder i SeeYou og Retail Energy, Sigurd Herrlin Sørensen, er veldig glad for å ha fått om bord en daglig leder med erfaring fra både digitale og analoge kundereiser.

Han ser på dette som en viktig erfaringsbakgrunn i rådgivningsarbeidet overfor selskapets kunder og de utfordringene de står foran i et omnikanalt marked. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS