Eskene kan kombineres med Serviteurs rosetter av resirkulert papir for en gaveinnpakning.

Gaveesker av resirkulert papir

Serviteur AS lanserer nå gaveesker av 100 prosent resirkulert papir i tre størrelser som dekker de fleste bruksområder.

Publisert

Eskene kommer i fem høyaktuelle farger for høst- og julesesongen, og lokk og bunn kjøpes separat, slik at man kan kombinere forskjellige farger og skape sitt unike uttrykk. De kan også leveres med kundens eget logotrykk, opplyser Lars Erik Myrvold, grafisk designer i Serviteur

Bærekraft hovedtrend

– Trendene innen gaveinnpakning og emballasje endrer seg stadig, men om vi skal trekke frem én trend som har gjort seg gjeldende i det siste, må det være fokuset på miljø. Selv om emballasje har en viktig funksjon, er det åpenbart at den må produseres, brukes og avfallshåndteres på en måte som belaster miljøet minst mulig, fremholder Myrvold.

Gjenbruk

– Et av de viktigste tiltakene som kan gjøres, er å ta utgangspunkt i gjenbruk. Ved å lage emballasje av allerede eksisterende materialer, er man med på å gi nytt liv til avfallet, samtidig som man sparer miljøet for utslipp i forbindelse med utvinning og produksjon av materialer og produkter. Serviteur har allerede lansert poser av 90 prosent gjenbruksplast, og mange av gavepapirene i sortimentet er laget av resirkulert papir, sier Lars Erik Myrvold.

100 prosent resirkulert.
Powered by Labrador CMS