Alliance Healthcare Norge, som blant annet eier Boots Apotek, skal bruke RELEX for prognoser, varepåfylling og planlegging av Space.

Alliance Healthcare Norge velger RELEX

Alliance Healthcare Norge velger RELEX Solutions for integrerte prognoser, varepåfylling og Space-planlegging

Alliance Healthcare Norge, Norges største legemiddelgrossist og en del av AmerisourceBergen Group, har inngått samarbeid med RELEX Solutions for å automatisere sine prosesser og integrere hele forsyningskjeden gjennom forbedret prognostisering, varepåfylling og Space-planlegging.

Alliance Healthcare Norge har ansvaret for legemiddelleveransene til alle sykehus og sykehusapotek i Norge, samt Boots Apotek og en gruppe frittstående apotek. Løsningen vil forbedre Alliance Healthcare Norges beholdningsstyring av hele sortimentet i deres 180 apotek og to distribusjonssentre.

Før Alliance Healthcare Norge valgte RELEX, var legemiddelgrossisten avhengig av flere løsninger for å håndtere sin varepåfyllingsprosess. De søkte etter et system som kunne integrere og optimere alle planleggingsprosessene i én enkelt løsning og minimerte manuelt arbeid gjennom automatisering.

Alliance Healthcare Norway valgte RELEX for sin fremtidssikre, integrerte løsning som automatiserer både forsyningskjede- og Space-prosesser. De var svært imponert over RELEX’ tidligere arbeid med andre ledende aktører i legemiddelindustrien, samt RELEX’ track record med raske, vellykkede implementeringer av den integrerte løsningen.

RELEX vil hjelpe Alliance Healthcare Norge med å optimere sine planleggingsprosesser. Gjennom dette partnerskapet vil RELEX øke tilgjengeligheten og prognosenøyaktigheten for Alliance Healthcare Norge, samtidig som varestrømmene fra sentrallager til butikker vil balanseres for å bedre kapasitetsstyring.

– RELEX har en innovativ ‘måte å jobbe på’ gjennom en integrert plattform, i tillegg til en sterk ekspertise innen legemiddelindustrien. Det er derfor vi er sikre på at RELEX er den beste partneren for vår virksomhet, sier Siri Sinding, Head of Supply Chain Management i Alliance Healthcare Norge. «Vi er glade for å jobbe med dem og høste fordelene av optimert og integrert planlegging mens vår virksomhet vokser.

– Vi er fornøyde med å samarbeide med Alliance Healthcare Norge, og levere fordelene ved å integrere deres kjerne-prosesser innen etterspørselsprognoser, varepåfylling og Space- planlegging,» sier Stefano Scandelli, Senior Vice President Sales EMEA & APAC i RELEX Solutions.

– Vi takker Alliance Healthcare Norge for deres tillit til RELEX, og vi gleder oss over å kunne levere målbar verdi til enda en ledende aktør i legemiddelindustrien.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS