Foto: Fredrik Persson

Velger RELEX for kampanjeprognoser

E-handleren Skincity sikter på høyere salg og økt kundetilfredshet. Den svenske hudpleieklinikken har derfor valg RELEX som samarbeidspartner for å forbedre sin kundeservice, redusere varelageret og frigjøre kapital for butikkutvikling.

Publisert

Skincity ble etablert i 2011 og tilbyr profesjonelle hudpleieprodukter og veiledning fra sertifiserte hudterapeuter, med mål om å posisjonere seg som den fremste hudpleieklinikken på markedet. E-handleren, som i fjor ble en del av Axel Johnsongruppen, tilbyr nærmere 6 700 ulike produkter.

Var avhengig av ERP

Før samarbeidet med RELEX var Skincity avhengig av sitt ERP-system for å håndtere sin lagerbeholdning. E-handleren innså raskt at de trengte støtte fra en ekspertløsning spesialisert på prognostisering og varepåfylling for å håndtere deres kraftige vekst. Skincity ble anbefalt RELEX av kontakter i skjønnhetsbransjen.

Åpner opp for nye muligheter

Det nye systemet vil åpne opp for et spekter av nye muligheter Skincity ikke har hatt tidligere, blant annet langsiktige prognoser (12 måneder fremover) samt prognoser for både kampanjer og produktlanseringer.

– Vår virksomhet avhenger av å alltid levere markedets beste produkter og service, sier Skincitys Supply Chain Manager, Ylva Pagmén. – Kundene våre forventer at vi leverer det vi lover, og vårt mål er å sørge for at når vi hjelper kunden med å velge de riktige produktene, skal disse produktene alltid være tilgjengelige.

– Vi ville ha en ekspert innen prognostisering og varepåfylling, og vi tror at RELEX’ kompetanse og teknologi er nettopp det vi er ute etter.

Stolte av skybasert løsning

– RELEX har arbeidet med en rekke selskaper, både innen skjønnhetsindustrien og e-handelen, sier Mikael Wiklund, Sales Manager i RELEX. «Vi er stolte av å støtte Skincity i deres vekst, og med å oppnå deres mål.

– Vi er stolte over vår skybaserte løsning, som kombinerer banebrytende teknologi og dyp kompetanse innen retailplanlegging, sier Mia Lindh, Prosjektleder i RELEX. «Vi er sikre på at vi kan levere på alle plan vi har lovet og kommer til å samarbeide tett med Skincitys team for å oppnå den høyeste grad av kundetilfredsheten, samtidig som lagernivået holdes lavt.

Powered by Labrador CMS