Rema Distribusjon Norge AS har valgt RELEX Solutions for å maksimere tilgjengelighet, redusere matsvinn, forbedre holdbarheten og sikre en god handleopplevelse for sluttkunden.

Rema Distribusjon valgte RELEX

REMA Distribusjon Norge AS har valgt RELEX Solutions for optimerte prognoser og varepåfylling ved sine distribunaler.

Tidlig i november annonserte REMA Distribusjon Norge AS at de har valgt RELEX Solutions som partner for å automatisere og optimere etterspørselsprognoser, varepåfylling og allokeringer ved sine seks distribunaler i Norge. REMA Distribusjon Norge AS er en grossist som leverer varer til det norske dagligvare- og conveniencemarkedet, samt til Hotell/Restaurant/Kafé (HORECA).

Ved å ta i bruk RELEX-løsningen vil REMA Distribusjon Norge forbedre sin prognosenøyaktighet, servicegrad og ferskvarestyring, i tillegg til bedre kapasitetsstyring gjennom Delivery Flow Smoothing. Grossisten vil også utnytte løsningen til å enkelt dele etterspørsels- og ordreprognoser med sine leverandører. Denne forbedringen i leverandørsamarbeidet vil øke synligheten i forsyningskjeden og drive ytterligere forbedringer i svinnreduksjon og kundeopplevelse gjennom bedre tilgjengelighet og holdbarhet på varene i hyllene.

Valg av vareforsyningsløsning

REMA Distribusjon startet prosessen med å anskaffe en ny vareforsyningsløsning i mai 2020. Med mål om å bli ledende innen modernisering av forsyningskjeder i Norge, søkte de etter en løsning som kunne fremtidssikre forsyningskjeden gjennom automatiserte, datadrevne beslutninger. Etter en omfattende evalueringsprosess valgte REMA Distribusjon Norge RELEX som sin samarbeidspartner. Valget ble gjort ut ifra sentrale kriterier som bedriftskultur, en kraftig prognose- og varepåfyllingsløsning, evne til å håndtere flere nivåer i verdikjeden, samt sterke resultater og suksess med noen av verdens største dagligvarekjeder.

– Vi er imponert over RELEX’ omfattende erfaring og ekspertise. Deres kultur og visjon matcher vår og vi er overbevist om at vi har funnet en god og langvarig samarbeidspartner, sier Lasse Tollefsen, Business Developer and Project Manager i REMA Distribusjon Norge AS. – Utover vår tillit til partnerskapet, er RELEX’ kraftige, datadrevne løsning for prognose og varepåfylling den beste vi har funnet på markedet. Løsningen tillater oss å maksimere tilgjengelighet samtidig som vi reduserer matsvinn, forbedrer holdbarheten, og sikrer en god handleopplevelse for sluttkunden. RELEX oppfyller våre krav for å håndtere dagens utfordringer – enda viktigere er det at løsningen også er fleksibel nok til å tilpasse og skalere med oss i fremtiden.

Gleder seg over samarbeid

– Vi er svært glade for å inngå samarbeid med REMA Distribusjon Norge, et selskap som deler de samme verdiene som oss. Vi ser frem til å starte implementeringsprosessen og denne optimeringsreisen sammen, sier Mikko Hartikainen, Account Executive i RELEX Solutions. – Ved å forbedre prognoser og varepåfylling, spesielt for ferskvarer, sikrer vi at REMA Distribusjon Norge alltid er i stand til å møte kundenes behov. RELEX har en fantastisk track record innen dagligvarehandel, og dette partnerskapet vil ikke bli noe uttak.

Powered by Labrador CMS