Fra venstre: Robert Ingvaldsen fra BI, Jan-Erik «Janne» Hauer Århus som vant 1-plass, Amalie Marie Angelskår som vant 2.plass og Arve Husby fra Reitangruppen. Ikke tilstede: Therese Haukås fra Thon Gruppen.
Fra venstre: Robert Ingvaldsen fra BI, Jan-Erik «Janne» Hauer Århus som vant 1-plass, Amalie Marie Angelskår som vant 2.plass og Arve Husby fra Reitangruppen. Ikke tilstede: Therese Haukås fra Thon Gruppen.

Vinnere av Varehandelstipendet 2017

Blant mange sterke kandidater var det Jan-Erik ”Janne” Hauer Århus og Amalie Marie Angelskår som imponerte juryen mest. De ble i går kveld kåret til vinnerne av Varehandelsstipendet 2017, som for fjerde året ble sponset av Reitangruppen.

Publisert


Varehandelsstipendet består av 1.-plass og 2.-plass, med henholdsvis 10.000 kroner og 5.000 kroner. Kandidatene måtte sende inn søknad, deretter videre på intervju og vurdert av en jury, som bestod av Arve Husby fra REMA 1000, Robert Ingvaldsen fra BI og Therese Haukås fra Thon Gruppen.

Juryen begrunnelse:

1. plassen på 10 000 kroner fra Reitangruppen gikk til Jan-Erik ”Janne” Hauer Århus. Han var tillitsvekkende, målrettet og reflektert. Han har kunnskap utover det vanlige innenfor bransjen og han "blør" for sine prosjekter. Jan-Erik er både rå på nettverk og på det meste.

2. plassen på 5 000 kroner fra Thon Gruppen gikk til Amalie Marie Angelskår. Hun har stort engasjement både på skolen og ved frivillige organisasjoner. Hun har positiv innstilling og var med på å utvikle retail-dagen. Amalie stiller opp og markedsfører hele BI.

– Vi er veldig fornøyd med interessen rundt Varehandelstipendet og at nivået på søknadene har vært så høyt. Vi håper at vårt bidrag er med på å skape økt interesse rundt varehandel og de mulighetene som ligger i Reitangruppen i fremtiden, sier Arve Husby, HR-sjef i REMA 1000.

Om varehandelsstipendet

• Varehandelstipendet utdeles i forbindelse med kåringen av årets varehandelstudent ved BI i Bergen.

• Stipendet deles i år ut av Reitangruppen og Thon Gruppen og består av priser på henholdsvis 10.000 kroner og 5.000 kroner.

• Studentene som søker har engasjement ved og utenfor skolen, og har erfaring fra varehandel, salg og markedsføring.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS