Mariette Kristenson rykker opp fra å være sjef i Sverige til å bli CEO for hele Reitan Convenience.
Mariette Kristenson rykker opp fra å være sjef i Sverige til å bli CEO for hele Reitan Convenience.

Topplederbytte i Reitan Convenience

Mariette Kristenson overtar stafettpinnen fra Johannes Sangnes.

Kristenson kommer fra stillingen som CEO i Reitan Convenience i Sverige, og har lang erfaring fra Reitan-systemet i både Norge og Sverige, samt som styremedlem i flere nordiske selskap. Det skriver Reitan i en pressemelding.

– Mariette kjenner Reitan-systemet godt, og har lederegenskapene og kompetansen som skal til for å lykkes i rollen. Jeg gleder meg til å følge hvordan Mariette vil sette sitt preg på den langsiktige satsningen på mat & drikke, digitalisering og bærekraft som Reitan Convenience har startet, og ønsker henne velkommen i rollen som øverste leder for vår convenience-virksomhet, sier adm.dir. i Reitan Handel, Ole Robert Reitan.

Anna Wallenberg blir ny sjef for Reitan Convenience i Sverige.
Anna Wallenberg blir ny sjef for Reitan Convenience i Sverige.

Anna Wallenberg tar over som CEO i Reitan Convenience Sweden etter Mariette Kristenson. Hun kommer fra stillingen som kommersiell direktør i Kronans Apotek, hvor hun har hatt ansvar for over 300 apotek. Hun har også ti års erfaring fra Accenture i Sverige.

– Det er også svært spennende å få med Anna på laget. Med sin bakgrunn både fra Accenture, men også fra Kronans Apotek og den digitale reisen de har hatt, tar hun med viktig kompetanse og erfaring inn i rollen som CEO i Sverige, sier Ole Robert Reitan.

Johannes Sangnes har vært toppleder i Reitan i 20 år. De siste 17 årene har han hatt ulike toppleder-roller i Reitan Convenience, hvorav de siste 5 årene som CEO og styreleder for 7 land.

Johannes Sangnes går av etter 17 år.
Johannes Sangnes går av etter 17 år.

- Johannes har vært med oss gjennom to ti-år og har virkelig styrket selskapene han har ledet. Jeg husker godt da han i Reitan Convenience i Sverige snudde organisasjonskartet på hodet og satte kunden øverst! Det har vært en glede å jobbe med Johannes, som alltid har vist handlingsevne og svært gode resultater, sier Ole Robert Reitan.

Powered by Labrador CMS