Kenneth C. Olsen (Foto: Karine H. Henriksen/convenience.no)
Kenneth C. Olsen (Foto: Karine H. Henriksen/convenience.no)

Ny sjef for Reitan Convenience Norge

Kenneth C. Olsen (48) er ny administrerende direktør i Reitan Convenience Norge. Han får ansvaret for 483 butikker som fordeler seg på merkenavnene 7-Eleven, Narvesen, Northland og storsatsningen YX 7-Eleven.

Publisert

– Olsen har gjort en fremragende jobb i Reitangruppen gjennom mange år. Han har vært involvert i mange viktige deler av virksomheten, og kjennetegnes som en hardtarbeidende, dyktig og samlende leder, sier styreleder i Reitan Convenience AS, Johannes Sangnes.

Avløser Mariette Kristenson

Olsen etterfølger Mariette Kristenson, som vender hjem til Sverige for å overta roret i Reitan Convenience Sverige etter seks år som leder i Norge.Olsen har lang fartstid i bransjen, og har blant annet jobbet i Fina, Hydro og Shell Select. I 2007 fikk han ansvar for hele forhandlernettverket til Shell, og i januar 2014 ble han regionsjef i Reitan Convenience, med ansvar for 7-Eleven–bensinstasjonene. 3. september starter han opp i den nye stillingen som norgessjef for Reitan Convenience.

Storsatsing langs vei

En av første oppgavene som Olsen står ovenfor er å lede Reitangruppen sin store satsning langs vei.

– YX 7-Eleven skal være etablert med over 100 stasjoner i løpet av 2019, og det er en viktig del av Olsen sine oppgaver å lede dette viktige prosjektet, sier Sangnes.

Kiosk– og bensinmarkedet er i endring, og kundene stiller stadig høyere krav.

Mariette Kristenson vender hjem til Sverige. (Foto: Reitan Convenience)
Mariette Kristenson vender hjem til Sverige. (Foto: Reitan Convenience)

– Jeg ser fram imot å ta fatt på den spennende oppgaven som det er å lede Reitan Convenience Norge. Vi er markedsleder i et marked som er preget av høy konkurranse, og dette innebærer at vi må levere på det kundene ønsker seg. Vi skal fortsette vår satsning på mat, drikke, kaffe og bakeri som er de store vekstområdene, sier Kenneth C.Olsen.

Følte seg straks ‘hjemme’

Han er spesielt opptatt av verdibasert ledelse som er en viktig del av suksessoppskriften til Reitangruppen. – Jeg kjente meg med en gang «hjemme» da jeg begynte i Reitangruppen. Her får hver enkelt medarbeider tillit og mulighet til å påvirke, og det er liten grad av byråkrati.

Powered by Labrador CMS