Etter 30 år som eiere selger den Stavanger-baserte Tvedt-familien Raglamyrsenteret i Haugesund.
Etter 30 år som eiere selger den Stavanger-baserte Tvedt-familien Raglamyrsenteret i Haugesund.

Raglamyrsenteret er solgt

Tvedt Eiendom har solgt Raglamyrsenteret til God Driv. Tvedt vil konsentrere seg om sine eiendommer i Stavanger.

Publisert

Overtakelse skjer 2. mai. Handelseiendommen i Longhammarvegen 6 på Raglamyr i Haugesund er fullt utleid og består av åtte butikker med et areal på til sammen 13.000 m2.

Siri Nybø er adm.dir. i Tvedt Eiendom.
Siri Nybø er adm.dir. i Tvedt Eiendom.

I desember 2021 ble det kjent at Kristiansand-baserte God Driv AS hadde kjøpt Longhammarvegen 24 av Coop, og hvor Bauhaus nå etablerer et stort varehus som åpner sommeren 2022. Nå kjøper selskapet også naboeiendommen Raglamyrsenteret.

- Vi jobber for å styrke vår posisjon innenfor handel- og logistikkeiendom i Sør-Norge, og Raglamyrsenteret passer godt inn i denne strategien, sier arbeidende styreleder og eier i God Driv, Tore Gustav Drivenes.

- Beliggenheten ved siden av eiendommen vi kjøpte i fjor vil kunne gi positive synergier.

Tvedt Eiendom AS driver kjøpesentrene Tvedtsenteret og MagasinBlaa i Stavanger, i tillegg til Raglamyrsenteret i Haugesund som nå selges.

- Vi selger Raglamyrsenteret for å fokusere på utvikling av våre eiendommer i Stavanger, sier adm.dir. i Tvedt Eiendom, Siri Nybø.

- Eiendommen har vært i familiebedriftens besittelse i nesten 30 år, så det er vemodig å forlate leietakerne og senteret. Vi er glad for at eiendommen i det videre skal forvaltes av God Driv som er en industriell eier.

Raglamyrsenteret huser Skeidar, Sport Outlet, Kid, PetXL, VetXL, Haugli Bakeri og Home at Home. I tillegg etablerer Holdbart seg på senteret i løpet av kort tid.

Colliers International har vært megler, og advokatfirmaet Schjødt har bistått selger i forbindelse med transaksjonen.

Powered by Labrador CMS