VINNERE: ProntoTV gikk til topps og motok pris under Digital Signage Awards.
VINNERE: ProntoTV gikk til topps og motok pris under Digital Signage Awards.

Prestisjetung pris til ProntoTV

ProntoTV gikk til topps i den prestisjetunge Digital Signage Awards for sin digitale skjermløsning hos Apotek 1 på Gardermoen.

Publisert

ProntoTV vant i klassen «Education, Health and Professional».

BUTIKKEN: Det er denne skjermløsningen hos Apotek 1 på Gardermoen ProntoTV vant pris for.
BUTIKKEN: Det er denne skjermløsningen hos Apotek 1 på Gardermoen ProntoTV vant pris for.

- Dette viser at norske selskaper kan hevde seg i prisutdelinger i utlandet. Konkurransen i kategorien var steinhard. Konkurrentene var blant annet Smithsonian museet som har en imponerende løsning de også. Juryens begrunnelse var som følger: «Comprehensive and comprehending use of digital signage surrounding the point of sale. Great work!». Fagjuryen var enstemmig i sin avgjørelse, sier markeds- og kommunikasjonssjef Jørn Olsen i ProntoTV til Retailmagasinet.

Digital Signage Awards (DSA) er den største utmerkelsen i digital signage eller digital butikk-kommunikasjon. Det er bidrag fra hele verden o gprisen deles ut under ISE-messen, som er verdens største messe for AV og Digital Signage med over 80.000 besøkende.

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS