Som hovedpartner for Oslo Pride 2016, inviterer 7-Eleven Norge homofile og lesbiske par til å gifte seg under årets homoparade og i Pride Park. Foto: Annette Shaff, Shutterstock
Som hovedpartner for Oslo Pride 2016, inviterer 7-Eleven Norge homofile og lesbiske par til å gifte seg under årets homoparade og i Pride Park. Foto: Annette Shaff, Shutterstock

7-Eleven inviterer til homobryllup

Som hovedpartner for Oslo Pride 2016 inviterer 7-Eleven Norge homofile og lesbiske par til å feire sin kjærlighet med giftemål under årets homoparade.

Publisert

- Vi vil feire både kjærligheten og like rettigheter for alle mennesker, blant annet ved å legge til rette for at par som ønsker det kan bli viet på flåten vår i paraden, eller inne i Pride Park. Dette kommer til å bli et flott og spektakulært innslag under Oslo Pride, og vi gleder oss veldig til å være med på festen, sier markedssjef i 7-Eleven Norge, Jan Yngve Holen.

Vigselsseremoniene vil ledes av vigsler fra Humanistforbundet, dommer, imam og prest.

Vil motvirke fordommer

I tillegg til å legge til rette for vielser og stille med egen kjærlighetsflåte under paraden, bidrar 7-Eleven Norge økonomisk til både kulturproduksjon og en rekke synlighetsprosjekter i samarbeid med Oslo Pride. Kjeden var hovedpartner også i fjor, og kledde da butikkene sine i regnbuens farger. 7-Eleven er også mangeårig hovedpartner til Pride i Sverige og Danmark.

‒ 7-Eleven Norge arbeider aktivt mot diskriminering, intoleranse og fordommer. Vi vil med vårt engasjement, både internt og sammen med Pride og andre organisasjoner, vise at vi står opp for menneskers like rettigheter - uansett kjønn, identitet, etnisitet eller tro, sier Holen.

Pride-synlighet i bybildet

Oslo Pride går av stabelen fra 17.-26. juni i år. Festivalen setter hvert år hovedstaden på hodet med fest og alvor, politikk, debatt, parade og festivalområde midt i byen, i år i Spikersuppa.

‒ Regnbueflagget vaier alltid høyt over hele byen når vi arrangerer festival. Vårt budskap om mangfold, frihet for alle, uavhengig kjønn, kjønnsidentitet eller seksualitet og feiring av kjærligheten for alle, skeiv som heterofil, går hånd i hånd med 7-Eleven i dette partnerskapet, sier styreleder i Oslo Pride, Lars Arnesen.‒ For oss betyr det mye at 7-Eleven går inn som stolt hovedpartner. I bybildet blir det nå enda mer synlig og tydelig at Oslo Pride arrangeres enn tidligere. I tillegg gjør det oss i stand til å lage et sterkere og mer mangfoldig kulturprogram i Pride Park i Spikersuppa, sier Arnesen.

Powered by Labrador CMS