Clas Ohlson vinner internasjonal Red Dot Award

Red Dot Award deles ut under en prisutdeling i Berlin 26. oktober, men før helgen ble vinneren av de ulike kategorier innen «Communication Design» avslørt. Clas Ohlson Home tildeles sammen med Daresay pris både i kategorien "Apps/Tools" og "Interface & User Experience Design, Smart Home Solutions".

Publisert

– Å forenkle hverdagen for kundene våre er noe vi streber etter i alt vi gjør, noe jeg tror er grunnen til at appen har blitt så godt mottatt. Det er en løsning som passer de fleste og som ikke krever spesielle tekniske forkunnskaper. Det er rett og slett det første skrittet mot et litt smartere hjem som er tilgjengelig for mange, sier Peter Olsson, som var prosjektleder for produktet hos Clas Ohlson.
Applikasjonen ble utviklet av det digitale byrået Daresay.


– Det har vært inspirerende å jobbe så tett med Clas Ohlson-teamet. Som oss på daresay er Clas Ohlson, drevet av et sterkt ønske om å gjøre smarte hjem enkle og tilgjengelig for alle. At vårt arbeide resulterer i en internasjonal pris er selvsagt ekstraordinært, sier Kurt Sillén, forretningsdirektør på Daresay.
Red Dot Award: Communication Design har blitt delt ut siden 1993 (frem til 2001 under navnet "Deutscher Preis für Communication Design") og vinnerne av hver kategori er valgt av en internasjonal ekspertjury.

Clas Ohlson Home er tilgjengelig for gratis nedlastning fra Google Play og Apple App Store.

I 2017 vant Daresay også en Red Dot Award, for sitt arbeide med Länsförsäkringar Bank.

Powered by Labrador CMS