-Norske nettbutikker holer høyt nivå på kundeopplevelser, sier daglig leder Are Vittersø i Prisjakt, som har kåret årets beste butikker.
-Norske nettbutikker holer høyt nivå på kundeopplevelser, sier daglig leder Are Vittersø i Prisjakt, som har kåret årets beste butikker.

Prisjakt har kåret årets beste nettbutikker

Tilbudsjagende nordmenn har igjen kåret BliVakker til «Årets butikk» i Prisjakts store konkurranse. Kristiansand-bedriften fikk flest positive brukeromtaler blant totalt 20.000 tilbakemeldinger fra kundene i november.

Vinnerne i de 19 kategoriene er stemt frem gjennom november. Kundene har valgt blant nesten 1.600 norske butikkene som overvåkes av produktsammenligningstjenesten Prisjakt.

– Mens nettkundene i tidligere kåringer kun har avgitt én enkelt stemme, har vi i år kåret vinnerne basert på antall brukeromtaler som er lagt igjen når kundene har handlet. Disse er vektet sammen med poengkarakter fra 1-10, en score gitt av kundene etter at handelen er gjennomført. Dermed forteller årets konkurranse enda mer om hvordan norske online-kunder egentlig opplever nettbutikken de handler i, forteller daglig leder daglig leder Are Vittersø i Prisjakt.

-BliVakker har vunnet hele konkurransen tre av de siste fire årene. Det er rett og slett imponerende at teamet i Kristiansand år etter år makter å opprettholde et så høyt nivå på kundeopplevelser, pris, levering og service. Morsomt er det også å se at flere nyere nisjebutikker utenfor Oslo-gryta klarer å levere bøttevis med gode shoppingopplevelser til sine kunder, sier Vittersø.

Sammen med BliVakker, som også vant skjønnhetskategorien, gikk også Apotera, Stjørdal Foto, Sykkelkomponenter og Komplett seirende ut to kategorier i årets kåring.

Her er årets vinnere i Prisjakts kåring:

Årets Butikk: BliVakker (Kristiansand)

Årets nykommer: Apotera (Oslo)

Beste kundeservice: Stjørdal Foto (Stjørdal)

Årets nisjebutikk: Sykkelkomponenter (Bjørnafjorden)

Årets megastore: Komplett (Sandefjord)

Apotek: Apotera

Barn og baby: Mimmis (Sandefjord)

Bil og garasje: BilXtra (Oslo)

Byggprodukter: Verktøy (Skien)

Data og mobil: Tonerweb (Røyken)

Foto og video: Stjørdal Foto

Friluftsliv: Fjellsport (Sandefjord)

Hjem og hage: Multitrend (Åmli)

Hvitevarer: Skousen (Oslo)

Kjøkken: Bakeren og kokken (Oslo)

Lyd og bilde: HiFi Klubben (Oslo)

Skjønnhet: BliVakker

Sko og klær: Sportmann (Fredrikstad)

Spill og konsoll: Komplett

Sport: Sykkelkomponenter

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS