Isabelle Baumann (Foto: Peter Phillips)

Ny sjef for Business Innovation and Technology i PostNord

Isabelle Baumann er utnevnt til ny sjef for Business Innovation and Technology innen PostNords forretningsområde eCom & Logistik. Rollen dekker virksomheten i hele Norden. Hun startet 1. oktober.

Publisert

Isabelles fokus vil være å videreutvikle de etablerte digitale tjenestene som PostNord tilbyr, men også ved hjelp av teknologi og innovasjon skape nye forretningsmuligheter, produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere for kunder og forbrukere.

– Samfunnsendrende drivkrefter som netthandel og teknologiutvikling betyr enorme muligheter for PostNord. Jeg kan ikke tenke meg en mer spennende jobb akkurat nå enn å ha denne rollen i Nordens største logistikkselskap, sier Isabelle Baumann.

Isabelle kommer fra en lederrolle innen Strategy & Commercial Exellence i PostNord Insight. Hun vil inngå i ledergruppen for forretningsområdet eCommerce & Logistics og rapportere til Tim Jörnsen, som er sjef for dette forretningsområdet.

– Jeg vet at Isabelle med sin brede logistikkompetanse, sin gode forretningssans og sitt sterke driv kommer til å bidra vesentlig til utviklingen av logistikkvirksomheten vår, og jeg ønsker henne varmt velkommen, sier Tim Jörnsen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS