Christer Åberg (Foto: Plantasjen)
Christer Åberg (Foto: Plantasjen)

Konstituert Plantasjen-sjef

Christer Åberg, som var medlem av konsernets styre, går inn i stillingen som konstituert administrerende direktør i Plantasjen etter at Daniel Juhlin i går fratrådte umiddelbart.

Publisert

Det skriver selskapet i en egen pressemelding: – Christer har gjennom sitt dokumenterte og sterke lederskap innen forbruker- og detaljhandel med fokus på salgs- og lønnsomhetsforbedrende tiltak en riktig profil som vil forsterke Plantasjens styre og oppdrag som konstituert AD. Hans operative bakgrunn omfatter mange år med lederstillinger hos Unilever, administrerende direktør i Hilding Anders samt ledende stillinger i Orkla og Arla. Nå sist kommer Åberg fra rollen som nordensjef for McDonald’s. Etter interimsoppdraget vil Åberg inngå som vanlig styremedlem i Plantasjen, sier styrets leder Hilde Britt Mellbye.

Søket med å finne en permanent etterfølger som kan bygge struktur og kultur for gode kundeopplevelser og en bærekraftig utvikling har startet.

(Pressemelding)

Plantasjen 

er det ledende varemerket for planter i Norden, skriver selskapet i pressemeldingen: «Med over 140 butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Plantasjen har inntekter på rundt 4 milliarder kroner per år og 1000 ansatte. Fra 2016 har Plantasjen vært eid av investeringsselskapet Ratos, som er notert ved Stockholm-børsen Nasdaq.»

Powered by Labrador CMS