PARTNERE: Fra venstre: Trond Bjarne Oseth (Optimera), Anders Hareide ( Julius Jakhelln AS), John Julius Jakhelln ( Julius Jakhelln AS), og Lars Petter Grandahl (Optimera).

Julius Jakhelln AS blir Optimerapartner

Julius Jakhelln AS har signert avtale med Optimera og blir Optimerapartner.

Publisert

Julius Jakhelln AS er en godt etablert og solid bedrift, med røtter helt tilbake til 1800-tallet og er en av Nord-Norges største byggevare- og jernvaredistributører til proffmarkedet.

Totalt disponerer selskapet omkring 7000 m2 lager, byggevarehus og kontorer i Bodø Næringspark, med 32 ansatte og en omsetning på nesten 200 millioner kroner i 2017.

Satser på proffen

Daglig leder, John Julius Jakhelln, er svært fornøyd med partnerskapet og mener dette vil løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften til selskapet.

– Vårt slagord er «Vi satser på proffen» og da er det helt klart en fordel å være på lag med Optimera. Optimera innehar kompetanse og konsepter som vil gjøre oss til en mer komplett byggevareleverandør.

Vokser i nord

Optimera har vist sterk satsning i Nord-Norge den siste tiden og økt sin tilstedeværelse betraktelig. Lars Petter Grandahl, direktør for handel i Optimera, er strålende fornøyd med nå å ha fått en fremtidsrettet og godt etablert samarbeidspartner mot proffmarkedet.

– Julius Jakhelln AS er et veldrevet og fremtidsrettet selskap med lang erfaring innen bygg- og jernvarehandel. De sitter på mye kompetanse som vil være svært positiv for vår videre utvikling i nord.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS