ONEPARK har inngått avtale med Bodø Storsenter om levering av parkeringstjenester.

Vil kutte p-bøter

Snorre Bentsen (70) har igjen kastet seg inn i kampen om parkeringskundene. Denne gangen vil han ikke servere bøter.

Publisert

Det melder budstikka.no. Med et nytt parkeringssystem skal gründeren bak Europark, som han solgte for 800 millioner i 1999, ta opp kampen om parkeringskunden ved flyplassen på Gardermoen.

Onepark innførte nylig parkeringssystemet på kjøpesenteret Trekanten i Asker.

I 10 år måtte tidligere Europark-eier Snorre Bentsen holde seg unna det norske parkeringsmarkedet. Nå slår han og selskapet Onepark tilbake med å snappe gigantkontrakten på Gardermoen. Selskapet Onepark har sikret seg kontrakten som operatør for p-plassene ved flyplassen. Dette vil bli Nordens største parkeringsområde fra 2017, skriver DN.

Ifølge avisen står et helt nytt system som angivelig skal gjøre bøter til historie sentralt.

På Gardermoen vil selskapet benytte egenutviklet teknologi der faste kunder kan parkere uten å trekke billett. Over 20 millioner kroner er investert i systemet Autopay.

Fotograferes ved inn og utkjøring

– Bilene fotograferes ved innkjøring og utkjøring. Registrerte kunder belastet automatisk ved trekk på betalingskort, forteller Berntsen til DN og fortsetter:

– Det fine er at det aldri blir bøter. Jeg synes bøtene har gått over stokk og stein, så jeg stilte meg selv spørsmålet hvordan det var mulig å unngå og likevel tjene penger.

Oslo Lufthavn har rundt 7500 parkeringsplasser inne og over 15 000 parkeringsplasser ute. Onepark er Norges tredje største parkeringsoperatør.

– Vi gleder oss, og takker Avinor for tilliten. Vi ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å møte kundene med nye og spennende produkter og tjenester sier administrerende direktør i selskapet, Leif Nymoen i en pressemelding.

Overtar parkeringsdriften i 2017.

Onepark AS har etter oppstarten i 2012, virkelig fått opp farten. Flere større anbudskonkurranser er vunnet det siste halvåret. Sæter Torg på Nordstrand i Oslo, Bodø Storsenter, Arkaden kjøpesenter i Skien, Trekanten kjøpesenter i Asker og HasleLinje-prosjektet i Oslo er alle oppdrag som er sikret den senere tid og har oppstart ila høsten, og vinteren 2016/17.

ONEPARK AS

ONEPARK ble etablert i 2012 og eies av Indigo Parking Group AS (IPG). Hovedkontor er i Strandgata 19 i Oslo og ONEPARK har i dag ca. 20 medarbeidere. Ledergruppen i ONEPARK har samlet over 100 års erfaring med utvikling og forvaltning av parkeringsvirksomhet. Vi benytter vår lange erfaring til å tilby en enkel, praktisk og fornuftig parkeringstjeneste for alle, heter det i egenpresentasjonen på hjemmesiden:

• ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. Vi jobber for økt kundetilfredshet og bedre omdømme for oppdragsgivere og bransje.

• AUTOPAY - vi er den eneste parkeringsoperatøren som tilbyr fremtidens parkeringsløsning - ideelt for blant annet kjøpesenter, sykehus og hoteller

• Rådgivning – en kompetent sparringspartner i planlegging og utvikling

• Utvikling, forvaltning og markedsføring av alle typer parkeringsanlegg med vekt på verdioptimalisering

• Riktig valg av teknisk utstyr, valg av regulering og valg av parkeringskonsept

• Finansiering av parkeringsanlegg

• Nye servicetjenester som f.eks. gratis trådløst nett i P-hus og bredere P-plasser.

Powered by Labrador CMS