Trygve Meyer Jacobsen er ansatt som ny salgssjef i TOMRA Butikksystemer.

Ny salgssjef i TOMRA Butikksystemer

Fra januar er Trygve Meyer Jacobsen ansatt som ny salgssjef i TOMRA Butikksystemer.

Publisert

TOMRA Butikksystemer leverer salg av og service på TOMRA panteautomater til dagligvarebutikker i Norge.

– Jeg gleder meg til å jobbe tett med kundene for å forstå dem og deres pantebehov og gi den beste panteopplevelsen. TOMRA ønsker å bygge partnerskap med butikker på en ny måte for å levere optimale panteløsninger og oppnå høyest mulig innsamlingsgrad – med flest mulig objekter og minst mulig fotavtrykk. Sammen kan vi skape mer ut av pantetjenesten, sier Jacobsen.

TOMRA utvikler maskiner for effektiv komprimering og bakromsløsninger, slik at butikkansatte bruker mindre tid på drift av maskiner, med effektivitet og høy oppetid.

Jacobsen har fire års erfaring fra det globale hovedkontoret for TOMRA hvor han jobbet som produktsjef og deltok i utvikling av flere panteløsninger. Før dette jobbet han med salg av medisinsk teknisk utstyr til Helse Norge.

En av Jacobsens første oppgaver er å introdusere den splitte nye panteløsningen TOMRA R1 som kan ta imot 100 flasker og bokser i maskinen på én gang.

– Det er en veldig spennende tid å begynne som salgssjef i TOMRA, med lanseringen av multi-feed pantetjenesten som virkelig revolusjonerer panteopplevelsen for både butikker og deres kunder. TOMRA R1 er et eksempel av hvordan TOMRA tenker på konsumenten, trekker kunder i butikk, stimulerer til flere butikkbesøk og bidrar til butikkens suksess.

TOMRA R1 er ikke det eneste prosjektet Jacobsen gleder seg til. I første kvartal 2020 har TOMRA Butikksystemer en kampanje som tilbyr løsninger som «panteabonnement», også for mindre butikker. Med denne kan butikker skaffe seg pantemaskinen T-70 Single. Butikker betaler en månedspris for å leie den, deretter er det bare kundetrafikk som avgjør hvor mye abonnementet koster per måned.

– Jeg ønsker at pantetjenester skal bidra positivt for butikker og miljøet, slik at å pante er positivt for folk, bedrifter og planeten.

Powered by Labrador CMS