Entusiastiske butikkmedarbeidere, fra v.: Jacob Nelson, Thomas Schjønningsen og Jan Fredrik Jacobsen. (Foto: PostNord)

PostNord åpnet butikk i Bergen

Midt i Bergen sentrum har PostNord åpnet butikk, så nå kan bergenserne hente ut sine pakker i nye, freshe lokaler.

Publisert

Det skriver selskapet i en pressemelding. – Vi åpnet vår første butikk i oktober 2018 på Grünerløkka i Oslo. Positive tilbakemeldinger har vært en gjenganger, og vi ser et stort potensial med å åpne egne butikker for utlevering av pakker og andre servicefunksjoner, sier Tony Andre Johnsen, leder for MyPack i PostNord.

Udelt positiv respons

– Butikken i Bergen er utvilsomt et godt tilskudd, og vi går en spennende tid i møte hvor alle prognoser og tall viser at netthandelen bare vil øke. Kundene vi har hatt innom butikken til nå er veldig positive. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Johnsen.

– Den nyåpnede butikken tjuvstartet litt allerede fra 11. juni og fungerer som et pick-up-point, eller pakkehotell som det også blir kalt. Nå gleder vi oss til høysesong; julehandelen og ikke minst Black Friday.

Netthandelen vokser

På en tolvmåneders periode mellom 2017 og 2018 har vi europeere handlet på nett for 198 milliarder EURO. Det er en økning på 9,4 prosent sammenlignet med året før. PostNord har tatt nødvendige grep, og ser behovet for egne butikker når netthandelen bare fortsetter å vokse.

– Vi har mer enn 1600 butikker i vårt butikknettverk nå, men butikkene, særlig i de store byene har begrenset plass, og de trenger avlastning i perioder med store volum. Spesielt med større pakker som opptar mye plass, sier Johnsen.

Første kunde: Stine Hope Spjeld, 28 år og sykepleier fra Bergen, ble behørig registrert som første kunde i den nye butikken etter offisiell åpning i dag klokken 12.30. Her flankert av Thomas Schjønningsen og Jan Fredrik Jacobsen.

Med tilgang til alle systemer vil man som kunde få mer hjelp i PostNords egne butikker på Grünerløkka og Bergen, enn hos dagligvarebutikkene som i dag er fungerende pick-up-points.

Kan styre alt selv

– Vi ser at når vi har vårt eget sted, kan vi styre alt selv, det er PostNord-ansatte som møter kundene, og vi har tilgang til all informasjon som ligger inne i PostNords systemer, akkurat som Kundeservice. Det betyr at vi kan hjelpe kundene i større grad enn det butikkene kan. Netthandelen kommer bare til å fortsette å vokse, så målet på sikt er å etablere egne pakkehotell i alle de store byene her i landet, sier Tony Andre Johnsen.

Om butikken:

Adresse: Klostergaten 6, Bergen
Ansatte: 4
Åpningstider: 08–19 (10–18)

 

Powered by Labrador CMS