Henting i pakkebokser er en av flere utleveringsmuligheter Posten tilbyr flere av.
Henting i pakkebokser er en av flere utleveringsmuligheter Posten tilbyr flere av.

Posten øker antall pakkeutleveringssteder

Når Black Friday kommer, vil Posten ha over 1.700 utleveringssteder, 130 flere enn på samme tid i fjor.

I 2020 har steder med pakkeutlevering økt. Nå finnes det 263 slike steder rundt omkring i landet. De kommer i tillegg til Post i Butikk. Pakkeutlevering finnes i forskjellige typer butikker hvor kundene kan hente sine pakker og levere inn retursendinger.

Posten er også i ferd med å sette ut pakkebokser som er tilgjengelig 24/7 over hele landet. Innen 2021 er omme skal det være satt ut pakkebokser på 1.000 ulike steder i landet. Det settes ut pakkebokser fortløpende, og det beregnes at det vil være pakkebokser på 80 ulike steder før Black Friday – hvilket gir totalt 1.709 ulike utleveringssteder for pakker.

- I takt med den kraftige veksten i pakker bygger vi ut et solid nettverk av utleveringssteder, slik at våre kunder har størst mulig valgfrihet. Mange ønsker å få pakkene levert hjem, men med stadig flere utleveringssteder er også det en god løsning for de som velger dette. Vi fortsetter å bygge ut vårt utleveringsnett og målet er at kundene skal kunne velge blant nesten 3.000 steder å hente pakker julen 2021, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen.

Her er oversikten over antallet utleveringssteder for Posten:

  • Post i Butikk 1.302
  • Posten pakkeutlevering 263
  • Pakkeboks ca 80 (alle nye i 2020)
  • Postkontor 28
  • Andre 36
Powered by Labrador CMS