Neste år skal Posten plassere ut 3.000 pakkebokser.

Posten har valgt leverandør for 3.000 pakkebokser

Posten har valgt danske SwipBox som leverandør av pakkebokser. I løpet av neste år skal Posten sette ut pakkebokser på tusen steder over hele Norge.

Publisert
Tone Wille er konsernsjef i Posten.

Pakkeboksene skal stå på steder hvor det ferdes mye mennesker som boligområder, trafikknutepunkter, kjøpesentre, studentbyer mm. Her kan kundene hente ut pakker ved hjelp av smarttelefon og bluetooth. I første omgang skal Posten utplassere 3.000 pakkebokser på tusen steder i Norge, men avtalen med SwipBox gir mulighet til å anskaffe flere.

- SwipBox ble valgt fordi deres løsning svarte best på de behovene vi har. Deres pakkebokser er av høy kvalitet, batteridrevet og brukervennlige. Pakkeboksene vil stå sentralt i vårt arbeide med å gjøre det enkelt for våre kunder å hente pakker som bestilles på nett. De kan stå utendørs og trenger ikke strøm eller internetttilkobling. De leveres i moduler som gjør det enkelt å skalere kapasiteten etter lokale behov, sier Tone Wille som er konsernsjef i Posten.

- Vi er stolt over at Posten Norge, et av verdens mest innovative postselskaper, har valgt SwipBox. Vi ser fram til å rulle ut våre pakkebokser over hele Norge, sier Jens Rom, som er CEO i SwipBox.

Powered by Labrador CMS