Ole-Jørgen Mo tiltrådte 1. mars i nyopprettet stilling som kommersiell direktør for Optimera.

Ny kommersiell direktør i Optimera

Ole-Jørgen Mo (47) tiltrådte 1. mars i nyopprettet stilling som kommersiell direktør for Optimera. Stillingen inngår selskapets ledergruppe og innebærer et overordnet ansvar for all markedsføring, butikkutvikling og e-handel i selskapet.

Mo kommer fra stillingen som direktør for Region vest i Optimera. Siviløkonomen har lang fartstid innenfor byggevarebransjen. Han var med fra Optimeras begynnelse da LA Lund AS inngikk som element i etableringen av byggevareselskapet.

Siden har Mo hatt ledende roller inkludert ansvar for ulike regioner og i Montér-kjeden. Han har også hatt styreverv i flere Optimera-virksomheter og levert sterke resultater i både proff- og forbrukermarkedet på Vestlandet de siste ti årene.

– I byggevarebransjen kommer et vell av nye produkter, konsepter og trender. Som kommersiell direktør skal jeg blant annet jobbe for at proff-kundene skal kunne konsentrere seg om sine kjerneaktiviteter, mens vi ordner resten. Jeg tar fatt på oppgaven med stor glød, sier kommersiell direktør Ole-Jørgen Mo i Optimera.

Powered by Labrador CMS