Takene males om fra hvitt til svart.

Thon-sentre males svarte

Flere av kjøpesentrene i Olav Thon-gruppen er i ferd med å få en innvendig facelift. Tak og vegger males svarte, og det skiftes til LED-belysning.

Publisert

Et av kjøpesentrene som pusses opp er Oasen i Haugesund. Senterleder Dag Einar Solberg forklarer:

– Vi gjør en større innvendig oppussing hvor tak og vegger skifter farge fra hvitt til svart, noe som gir en lunere og hyggeligere stemning, samtidig som butikkene framstår bedre. I tillegg skiftes også all belysning fra lysrør til LED, noe som gir bedre belysning og lavere energiforbruk.

Det kommer også nye møbler, avfallsbøtter og innvendig skilting. Ikke alt blir svart, det brukes også grønt og gult på enkelte vegger for å skape kontraster.

– Oppussingen gir en lunere og hyggeligere stemning, sier senterleder Dag Einar Solberg ved Oasen i Haugesund.

Solberg forteller videre at det er flere sentre i Thon-gruppen som gjennomfører en tilsvarende oppgradering.

Bak prosjektet står konsernets designansvarlig Sissel Berdal Haga (Olav Thons kone) i samarbeid med Ramsøskar Interiørarkitekter. Det hele er en del av en oppgradering som Thon-gruppen gjør for å skape bedre møteplasser og hyggeligere miljø, samt øke attraktiviteten.

– Prosjektet har pågått halvannen måned nå. Vi tar pause i julehandelen, og fortsetter fra januar. Vi regner med å avslutte prosjektet i februar, avslutter Solberg.

Powered by Labrador CMS