CC Gjøvik har fått en ansiktsløftning med nytt inngangsparti. (Foto: CC Gjøvik)
CC Gjøvik har fått en ansiktsløftning med nytt inngangsparti. (Foto: CC Gjøvik)

Oppgradert hovedinngang på CC Gjøvik

CC Gjøvik har fått ny hovedinngang med karuselldør som ledd i oppgraderingen av det ledende kjøpesenteret i Mjøsregionen.

Publisert

Utskiftningen av inngangspartiet var en del av oppussingsprosjektet som gir CC Gjøvik en ansiktsløftning. Sentralt – i dobbelt forstand – er en ny inngangsdør: en moderne karuselldør, levert av Boon Edam.

Første del av oppgraderingsprosjektet, som nå er realisert, har vært utskiftning av all gammel flis i gulv, etablering av flere trivselsområder med blant annet plantevegger – i tillegg til ny hovedinngang.

– Det har blitt veldig fint med det nye inngangspartiet, de nye planteveggene våre og den nye informasjonsdisken i 1. etasje, sier senterleder Vibeke Askevold til Retailmagasinet.

Powered by Labrador CMS