Stokke har utvidet samarbeidet med RELEX og legger til løsningen for salgs- og operasjonsplanlegging (S&OP).
Stokke har utvidet samarbeidet med RELEX og legger til løsningen for salgs- og operasjonsplanlegging (S&OP).

Stokke utvider samarbeidet med RELEX – legger til løsning for salgs- og operasjonsplanlegging

Stokke tar i bruk RELEX’ løsning for salgs- og operasjonsplanlegging (S&OP) for å forbedre sin mellomlange og langsiktige planlegging, øke synligheten på tvers av sine avdelinger og bidra til å definere én tverrfunksjonell forretningsplan.

Stokke, norsk produsent og distributør av kjente merkevarer som TrippTrapp® (barnestol) og Xplory® (barnevogn), har utvidet samarbeidet med RELEX Solutions. Siden 2020 har RELEX levert etterspørselsprognoser og forsyningsplanlegging for Stokkes 7 varehus globalt og støttet mer enn 3000 produktplasser. Stokke tar nå i bruk RELEX’ løsning for salgs- og operasjonsplanlegging (S&OP) for å forbedre sin mellomlange og langsiktige planlegging, øke synligheten på tvers av sine avdelinger og bidra til å definere én tverrfunksjonell forretningsplan.

Tidligere håndterte Stokke sin S&OP manuelt. Selskapet søkte etter en løsning som kunne støtte hele prosessen ende-til-ende, redusere tiden de brukte på manuell dataanalyse, samt forbedre deres beslutningstaking gjennom scenariomodellering for ulike deler av organisasjonen. RELEX’ løsning for S&OP vil erstatte usammenhengende planleggingsprosesser og manuelt arbeid med automatiserte prognoser som kan brukes på tvers av hele forsyningskjeden. Dette vil gi Stokke full synlighet, fra kundens etterspørsel og lagerplanlegging til innkjøp og produksjonsplanlegging, og kobler sammen deres forsyningskjedeplanlegging med deres finansielle og kommersielle planlegging.

– Vi har allerede sett gode resultater fra RELEX’ løsning for etterspørsel- og forsyningsplanlegging, og gleder oss til å ta i bruk RELEX’ løsning for S&OP for å forbedre synligheten betydelig på tvers av hele organisasjonen, sier Hendrik Eberle, S&OP Manager i Stokke. – Ved å utvide vårt samarbeid med RELEX kan vi effektivisere prosessene våre ytterligere, redusere teamenes manuelle arbeid og ta bedre databaserte beslutninger.

– Vi er veldig glade for å styrke samarbeidet med Stokke ved å levere en komplett S&OP løsning, og tilføre mer verdi til deres virksomhet, sier Michael Gylling, Product Director CPG i RELEX Solutions.

– Det er imponerende å se hvordan Stokke har jobbet proaktivt med RELEX’ løsning for etterspørsels- og forsyningsplanlegging for å forbedre sine prosesser. Vi ser frem til å se flere sterke resultater når vi fortsetter å støtte Stokkes strategiske forretningsmål.

Powered by Labrador CMS