Circle K på Økern i Oslo. Foto: Johnny Syversen

Circle K utsatte lansering i Norge

På grunn av helikopterulykken der 13 mennesker mistet livet, valgte Circle K Norge å utsette feiringen av den første europeiske Circle K-stasjonen i Norge og den påfølgende reklamekampanjen.

Publisert

Circle K Norge, tidligere Statoil Fuel & Retail Norge, ønsket å uttrykke medfølelse og sorg overfor alle som er berørt av ulykken, herunder Statoil ASA, deres tidligere morselskap og eier av statoilstasjonene.

Circle K Norge, som de siste fire årene har vært i canadisk eie, har over en lengre periode planlagt en større merkevareendring der de omprofilerer sine bensinstasjoner fra Statoil til Circle K. Lansering i Norge var planlagt mandag, men ble utsatt i en uke

– Alle er sterkt preget av den tragiske ulykken. Av respekt for de etterlatte, vår tidligere eier og våre tidligere kolleger har vi valgt å utsette lanseringenav Circle K i Norge, sier Thomas Støkken, norgessjef i Circle K.

CEO Brian Hannasch i Alimentation Couche-Tard, selskapet som eier Circle K, har i et brev til Statoils konsernsjef Eldar Sætre uttrykt sin medfølelse og sorg.

Statoil Fuel & Retail Norge AS endret selskapsnavn til Circle K Norge i april 2016. Statoil-stasjonene i Norge blir merket om til Circle K fra mai 2016 til mai 2017 i forbindelse med at Couche-Tard samler alle sine convenience-virksomheter under det globale merkenavnet Circle K.

Circle K Norge driver 473 drivstoffutsalg i Norge, 304 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge.

Ca. 3.000 personer jobber på kontorene og stasjonene i Norge.

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

Powered by Labrador CMS