De ansatte i pop-up butikken er utstyrt med nettbrett.
De ansatte i pop-up butikken er utstyrt med nettbrett.

Zara med moderne pop-up

På det gigantiske senteret Westfield Stratford i London har Zara åpnet en moderne, midlertidig pop-up butikk på 200 m2 som primært skal betjene netthandelskunder.

Publisert

De ansatte i pop-up butikken er utstyrt med nettbrett og kan hjelpe kundene med å bestille på nett. Levering skjer samme dag hvis bestillingen er lagt inn før kl 14, ellers neste dag. Kunder kan også returnere varer til pop-up butikken.

RFID-teknologi brukes for å gi anbefalinger om produkter. Kunder skanner et plagg og får opp ytterligere informasjon og råd om hvordan plagget kan kombineres med andre og tilbehør.

Pop-up butikken vil være åpen til den ordinære butikken på 4.500 m2 står ferdig i mai. Den vil ha en topp moderne løsning for e-handel i fysisk butikk, blant annet med automatisk lager som kundene kan bestille direkte fra. En robot skal kunne håndtere opp til 2.400 pakker samtidig.

Pablo Isla i Zaras morselskap Inditex påpekte at begge butikkonseptene innebærer milepæler i strategien med å integrere de fysiske butikkene og online.

(Kilde: fashionunited.uk)

Powered by Labrador CMS