KIWI får mest positiv oppmerksomhet

Nok en undersøkelse viser at KIWI er i fin utvikling, I første halvår er KIWI den av 250 merkevarer som får best omtale.

Publisert

Blant 250 merkevarer i Norge, er KIWI mest positivt omtalt, viser analyseselskapet YouGovs måling for første halvår.

– Vi er stolte, glade og ydmyke, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

YouGovs BrandIndex måler hvilke selskap som har fått mest positiv oppmerksomhet i Norge. KIWI topper listen foran Finn.no og Samsung.

I løpet av de siste tre årene har KIWI gjort et kraftig hopp på listen. I 2013 befant dagligvarekjeden seg på 36. plass. Året klatret de til 7. plass i 2014 etter en målrettet innsats for å synliggjøre sine verdier og profil. I fjor endte kjeden på 3. plass.

– Førsteplassen på listen er en tillitserklæring fra kundene våre. Det er gledelig å se at det norske folk legger merke til og verdsetter vår satsing på sunnhet, miljø og sist, men ikke minst, lave priser! fortsetter KIWI-sjefen.

Bærekraft

KIWIs gode omdømme viser seg ikke bare på YouGovs BrandIndex. Tidligere i år ble KIWI kåret til Norges mest bærekraftige dagligvarekjede i målingen Sustainable Brand Index. KIWI er også den eneste dagligvarekjeden med fremgang i Apelands årlige omdømmeundersøkelse. I 2015 gikk KIWI til topps i kategorien Virksomhetskommunikasjon i Gullkorn, kommunikasjonsbransjens årlige kåring.

Topp 10 av 250 merkevarer:

1. KIWI
2. Finn.no
3. Samsung
4. Rema 1000
5. Toyota
6. IKEA
7. Volvo
8. Clas Ohlson
9. Norwegian
10. XXL

Om undersøkelsen: YouGov BrandIndex Rankings 2016 sammenlikner BrandIndex’ Buzz-score for 250 merkevarer i Norge, for å finne hvilke merkevarer som har fått mest positiv oppmerksomhet. Ifølge selskapet intervjuer de hver dag 100 nasjonalt representative personer for å få vite hva de mener om ulike merkevarer.

KIWI minipris er en av landets mest ekspansive dagligvarekjeder, og i 2015 åpnet de 38 nye butikker. De er Norges største kjede i antall butikker, med 630 butikker over hele landet. I 2015 hadde kjeden en samlet omsetning på over 30 milliarder kroner. KIWI minipris er med i NorgesGruppen, som er Norges største dagligvaregruppering.

Powered by Labrador CMS