Adm.dir. Rolf Ivar Skår  i Gulating Gruppen har mye godt å by på.

Gulating inntar hovedstaden

Gulating Ølutsalg som er en omfattende satsing innenfor det norske ølmarkedet, åpner torsdag 3. november sitt første utsalg på Grünerløkka i Oslo.

Publisert


Det nye ølutsalget har sentral beliggenhet i Nordre gate, som er selve Øl-Mekka i hovedstaden. Gulating på Grünerløkka vil bestå av 500 varianter av øl og blir dermed det mest omfattende øl utsalget i Oslo.

– Vi ser frem til å tilby publikum i Oslo et omfattende utvalg av ulike norske ølsorter, samtidig som vi også har øl fra de store velkjente internasjonale bryggeriene. GULATING på Grünerløkka blir det største tilbudet av øl i Oslo og vi er stolte over å endelig være etablert i et av Norges mest spennende ølmarkeder, sier daglig leder Christoffer Gundersen i Gulating på Grünerløkka.

– Med åpningen av Gulating på Grünerløkka er vi endelig på plass i hovedstaden. Vi er helt sikre på at dette blir en stor suksess og vi ser frem enda flere etableringer i Oslo. Grünerløkka representerer på mange måter det nye Oslo og det er her den nye øl kulturen i Norge har hatt sitt utspring”, sier adm.dir. Rolf Ivar Skår i Gulating Gruppen.

Folksomt under en tidligere åpning.

OM GULATING GRUPPEN

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord. Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsomelier brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet. Han etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014 og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

Et typisk GULATING ølutsalg består av om lag 500 varianter av øl. Dette inkluderer egne brygg som Bjorr Pils, Vikingpr pale le, Myrkr brown ale og Inland India pale ale. GULATING er i dag representert med ølutsalg i Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Sandvika, Kristiansund, Fetsund, Haugesund, Tromsø, Stavanger og Lillehammer.

Powered by Labrador CMS