Ill.: OBOS

Byggestart for nye Holmlia Senter

I 2021 skal et nytt og utvidet senter på Holmlia stå klart, og byggestart er denne uken.

Publisert

Nye torg, butikker og serveringssteder skal gjøre senteret til en levende møteplass for bydelens beboere. Senteret skal bli et levende samlingspunkt for bydelen, ikke bare et kjøpesenter. Det er derfor planlagt tre torg, nye møteplasser, kafe, bibliotek og handelstilbud. I tillegg vil Bydel Søndre Nordstrand flytte inn i de øverste etasjene på senteret og samle sin virksomhet og sitt tjenestetilbud der. Kommunens ambisjon er at deres møtelokaler også kan være tilgjengelige for andre lokale brukergrupper utenom åpningstiden. Dette vil være et viktig bidrag til forenings- og kulturlivet på Holmlia.

– Holmlia senter åpnet for snart førti år siden, i 1982. Det er derfor på tide med en modernisering og vi er sikre på at prosjektet vil bidra til et vesentlig løft og fornyelse av sentrumsområdet på Holmlia, sier Geir Graff-Kallevåg, direktør for utvikling og bygging i OBOS Eiendom.

– Hele området moderniseres og bygges slik at det gamle på en naturlig måte smelter sammen med den nye delen av senteret, sier Geir A. Fredriksen, prosjektleder for nye Holmlia senter i OBOS Eiendom.

Betonmast Oslo er entreprenør.

Powered by Labrador CMS